maritbet girişmaritbet
Selective Kartal Evleri’nde 145 bin liraya! Hemen teslim!

Selective Kartal Evleri’nde 145 bin liraya! Hemen teslim!

Selective Kartal Evleri’nde inşaat tamamlanarak konutlar bu ay içinde teslim edilecek. Selective Kartal Evleri’nde fiyatlarsa 145 bin liradan başlıyor

 

Selective Kartal Evleri için Aralık 2008'de atılan yeni bir yaşamın tohumları, meyvesini vermeye başlıyor. İnşaat çalışmalarının sonuna gelinen Selective Kartal Evleri'nde son rötuşlar yapılırken, daireler bu ay içinde sahiplerine teslim edilmeye başlanacak.
 
İnşaat çalışmalarının başladığı günden bu yana avantajlı fiyat ve kampanya koşulları ile ev sahibi olmak isteyenleri Selective Kartal Evleri'nde konut sahibi yapan Alper İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Alper Ünsal, “inşaat kalitesinde son derece titiz davrandıklarını ve bu nedenle daire sahiplerinin de sonuçtan son derece memnun olduklarını, eş, dost, tanıdıklarına da Projeyi tavsiye ettiklerini” belirtiyor.
 
Satış sürecinde de sonlara doğru yaklaşan Selective Kartal Evleri'nde, son 14 daire ile Selective'li olma şansını yakalamak mümkün. Selective Kartal Evleri'nde daire tapuları da hemen teslim ediliyor.
 
Selective Kartal Evleri'nde yaşanabilir 1+1'ler olarak tanımlanan daire tipleri 73,38 m2, 71,03 m2 ve 67,72 m2 büyüklüğünde. Selective Kartal Evleri'nde 2+1, 3+1 ve 4+1 daire satışları ise önceki aylarda tamamlanmıştı.
Selective Kartal Evleri'nde 30 Haziran'a kadar sürecek olan kampanyada değişik seçenekler uygulanıyor.
 
Selective Kartal Evleri peşinat erteleniyor
Peşinat ödemesinin Ocak 2011'de yapılacak olması Selective Kartal Evleri'ndeki kampanyanın sağladığı avantajlardan biri. Selective Kartal Evleri'nde peşinatı ya da yeterli peşinatı olmayanlar, ertelemeli peşinat avantajı sayesinde peşinat ödemesini Ocak 2011'e erteleyebiliyor.
Selective Kartal Evleri'nde peşinatı sözleşme anında vermek isteyenlere ise, ayrıca bir avantaj sağlanıyor. Selective Kartal Evleri'nde ödediği peşinat üzerinden %10 indirim uygulanarak, hem daire bedeli hem de taksit ödemeleri düşürülmüş oluyor.
Selective Kartal Evleri'ndeki kampanyanın bir diğer özelliği ise, ara ödeme olmaması. Ev sahibi olmak isteyenleri en çok tereddüte düşüren sürpriz ara ödemeler Selective Kartal Evleri'nde bulunmuyor.
 
Selective Kartal Evleri'nde peşinde yüzde 10 indirim
Bölgenin yatırım değerinin yüksek olması sebebiyle Selective Kartal Evleri'nde özellikle 1+1 dairelere çok yoğun ilgi olduğunu belirten yetkililer, Haziran kampanyasındaki peşinat erteleme veya peşinat indirimi avantajı ile birlikte, Selective Kartal Evleri'ne özel vade oranları ile 120 aya kadar banka kredisi kullanılabileceğini de belirtiyor. Selective Kartal Evleri'nde 120 ay için vade oranı sadece yüzde 0,94.
Selective Kartal Evleri'nde ayrıca, daire bedelinin tamamını peşin olarak ödemek isteyenlere de daire bedeli üzerinden %10 indirim uygulanıyor.
 
Selective Kartal Evleri'nde 166 konut bulunuyor
Selective Kartal Evleri, 5.380 m2 alan üzerine kurulu 15 ve 18 katlı 2 blokta toplam 166 daireden oluşuyor. Selective Kartal Evleri'nde daireler bir kısmı Adalar ve Marmara Denizi manzaralı, bir kısmı ise site, havuz ve şehir manzaralıdır.
Yüksek yaşam standartlarıyla E-5'e sadece 1 dakika mesafede olan Selective Kartal Evleri, seçici kişilikleriyle “Selective” bir hayat arayanlar için tasarlandı.

Selective Kartal Evleri'nde 145 bin liraya daire
Selective Kartal Evleri'nde üçü 1+1 olmak üzere toplamda 6 tip daire seçeneği bulunuyor. 2+1, 3+1 ve 4+1 daire satışları tamamlanan projede 1+1 daireler 145.500TL'den başlayan fiyatlarla satılıyor.

Selective Kartal Evleri'nden daire satın almış olan kişiler, E-6 bağlantı yoluna yakınlığı ve E5'e 1 dakika mesafede olması dolayısıyla hem şu an hem de yakın gelecekteki ulaşım alternatiflerinin (metrobüs, metro ve Anadoluray projesi) çok olması, teslim tarihinin yakın olması, cazip ödeme seçenekleri, Kartal'ın geleceği ile ilgili planlar, yatırım için uygunluğu nedeniyle Selective Kartal Evleri'ni tercih ettiklerini belirtiyor.
 
Selective Kartal Evleri'nin bir diğer özelliği ise, kalabalık site ortamlarından uzak, komşuluk ilişkisine imkan tanıyan samimi bir site ortamının olması.
Selective Kartal Evleri oluşturduğu sıcak, samimi ve sosyal site konsepti sayesinde insanların yeniden birbirine ve hayata dokunmasına imkan tanıyor.
Selective Kartal Evleri'nin bu konseptinde iş hayatının yoğunluğundan yorgun düşmüş kişiler bile, gün batımında 360 derece İstanbul manzaralı Teras Cafe'de dostlarıyla keyifli vakit geçirebilecek veya çok amaçlı salonda çocuklarının doğum günlerini veya özel günleri sevdikleriyle paylaşabilecek. En yakın arkadaşıyla tenis maçı yapıp, maçın yorgunluğunu havuz keyfiyle atabilecek.

Selective Kartal Evleri özellikleri
Üst düzey deprem güvenliği
24 saat site güvenliği
Yetişkin ve Çocuk Yüzme Havuzları
Çocuk Oyun Alanı ve Pergoleler
Fitness Center
Tenis Kortu
Basket Alanı
2 adet Teras Cafe ve 1 adet Havuz Cafe
Bay / Bayan sauna
Teleskop
Çok amaçlı salon,
Hobi Odası
Kapalı Otopark
 
Selective Kartal Evleri daire özellikleri
Tümüyle 1. sınıf malzemeler
Hazır TV ve iletişim alt yapısı
Odalarda laminat parke,
Islak zeminler 1. sınıf granit seramik
Ankastre seti (fırın, set üstü ocak, davlumbaz ve bulaşık makinesi), kombi, mutfak ve banyo dolapları ile portmanto fiyata dahil ve kullanıma hazır olarak teslim edilecek.
Ayrıca, her iki bloğun altında her daire için depo alanları bulunuyor.


Selective Kartal Evleri iletişim bilgileri

www.selectivekartal.com
Tel: 0 216 444 11 89

  • Etiketler:

Yorum Yaz