maritbet girişmaritbet
Sancaktepe’de 216 Konutları’nda birbirinden cazip ev seçenekleri!

Sancaktepe’de 216 Konutları’nda birbirinden cazip ev seçenekleri!

216 Yapı tarafından inşa edilen 216 Sancaktepe konut projesinde “Bir kere alın, 216’dan alın” kampanyası uygulanıyor. 216 Sancaktepe Projesi’nde 7 farklı tipte, 90metrekare ile 173metrekare arasında değişen toplam 208 daire bulunuyor

Arsa alım aşamasından itibaren tüketicilerin konut projelerinden beklentilerine yönelik yapılan araştırmaların sonuçlarına göre tasarlanan 216 Sancaktepe Projesi, “Bir kere alın, 216'dan alın” sloganıyla satışa sunuldu.

 İstanbul'un yeni cazibe merkezi olarak dikkat çeken Sancaktepe Bölgesi'nde yükselen 216 Sancaktepe konut projesi, tüketicinin ekonomik ve sosyal ihtiyaçlarına göre şekillendirilmiş. Sahiplerini gereksiz masrafdan  kurtaran, akıllı tasarım stratejisiyle yola çıkan proje, tüketicilerin konut satın almadan önce ve aldıktan sonraki ihtiyaçlarını ortaya koyan araştırmalar doğrultusunda tasarlanmıştır

216 Yapı'nın Yönetim Kurulu Başkanı Bilent Dündar, diğer konut üreticilerinden ayrıldıkları temel noktanın, projelerinin satın alma ve oturma aşamalarında tasarruf sağlaması olduğunu vurguladı. 216 Sancaktepe Projesi'nin “Bir kere alın, 216'dan alın” sloganıyla hayata geçirdiklerini ifade eden Dündar, “Amacımız, konut alımındaki beklentileri karşılayan alanın hedefi 216'dan vuracağı bir projeydi. Tüketicilerin karar aşamasında en çok sorduğu soru site aidatlarıdır. Biz, golf sahası, tiyatro, sinema gibi tesisleri  proje içerisinde değerlendirmedik.  Burada da amacımız site sakinlerinin almadıkları hizmete para ödeme yükümlülüğünü en aza indirmekti” diye konuştu.

145 bin liraya daire

 216 Sancaktepe Projesi'nde 7 farklı tipte, 90metrekare ile 173metrekare arasında değişen toplam 208 daire olduğunu belirten  Dündar, dairelerin metrekare fiyatlarının 1.450 TL den başladığını  belirterek,  sunulan cazip ödeme fırsatlarını ise şöyle sıraladı: “145 000.TL den başlayan fiyatlarla 950 TL taksitle ev sahibi olmak isteyenlere  emsallerinden %30 daha hesaplı seçenekler sunuyoruz.

Dündar, daire içindeki konfora yönelik ise şu bilgileri verdi . Tüketicinin günlük hayatta karşılaştığı sorunları ortadan kaldırıcı bir yol izleyerek tasarlanmış 216 Sancaktepe Konutları projesinde göz önüne alınan ; Gaz ve yangın detektörleri, ailelerin evlerinde güvenli bir şekilde yaşamasını ve evlerinde bulunmadıkları anlarda bile huzurlu olabilmelerini sağlamıştır.

Bir yangın ihtimalinde gaz detektörü devreye girerek dairenin gazını ana sistemden keserek, dairenin ve bulunduğu kattaki sirenleri devreye sokmakta ve aynı zamanda güvenliğe uyarı sinyalleri göndermektedir.

 Aileler sitede yer alan oyun alanlarında havuzda parkta olan çocuklarının durumunu görmek istediklerinde Tv'ye bağlı site güvenlik kameraları aracılığı ile onları rahatlıkla kontrol edip izleyebilmektedirler. Yine aileleri ve çocukları düşünerek güvenliğin hemen yanına çocuklar için ve gelen misafirler için servis odası temin etmiştir.

İletişim bilgileri

216 Sancaktepe Konutları iletişim bilgileri
Web: http://www.216sancaktepekonutlari.com/ 
E-posta: [email protected]
Tel: 0216 444 42 16

  • Etiketler:

Yorum Yaz