maritbet girişmaritbet
Propa Aura Residence’ta yüzde 3 indirim!

Propa Aura Residence’ta yüzde 3 indirim!

Propa İnşaat’ın, Kartal’daki projesi AURA Deluxe Residence projesinde konut fiytaları 180 bin liradan başlıyor

 


Propa İnşaat'ın, Kartal'daki projesi AURA Deluxe Residence projesinde satışlar sürüyor. Bölgede yapımı süren adli,ye sarayının karşısında  yer alan Aura Residence'ta özel bir kampanya düzenleniyor. Propa İnşaat, AURA Deluxe Residence projesinde hukukçulara özel yüzde 3 indirim  yapıyor.
AURA Deluxe Residence projesinde ofisler 48 ile 72 metrekare arasında değişirken, inşaatın yüzde 55'inin tamamlandığını proje 2011 sonunda teslim edilecek. Toplam 195  bölümün olduğu AURA Deluxe Residence projesinde fiyatlar 180 bin liradan başlıyor.

 

E-5'e ve Kartal-Kadıköy metro durağına 20 metre yürüme mesafesinde, Sabiha Gökçen Havalimanı'na 15 dakika mesafede olan ve TEM bağlantı noktasında konumlanan, çevresi AVM'ler ve hastaneler ile donatılmış AURA'da daireler home-office olarak da kullanılabiliyor. Böylece projenin yatırım ve prim potansiyeli artırıyor. Merkezi konumunun ve uygun ödeme koşullarının yanı sıra AURA, tümü güney cepheli ve adalar manzaralı lüks daireleri, residence hizmetleri ve üstün sosyal donatıları ile konforlu ve seçkin bir yaşamın kapılarını aralıyor.

Aura Residence iletişim bilgileri

Web: www.propa.com.tr

Web: www.propaaura.com

Tel: 0216 671 19 21

  • Etiketler:

Yorum Yaz