maritbet girişmaritbet
Propa Aura Residence Kartal’da yüzde 1 peşinle 126 bin liraya!

Propa Aura Residence Kartal’da yüzde 1 peşinle 126 bin liraya!

Anadolu yakasının yükselen yıldızı Kartal'da hayata geçirilen Propa Aura Deluxe Residence Kartal projesinde artık sadece %1 peşinat ödeyerek daire sahibi olmak mümkün. Üstelik 126 bin TL’den başlayan fiyatlarla

 

Anadolu yakasının yükselen yıldızı Kartal'da (E-5 hattında) hayata geçirdiği Propa Aura Deluxe Residence Kartal projesini satışa çıkardığı ilk günden beri cazip fırsatlar sunan Propa İnşaat, şimdi de yepyeni bir ödeme kolaylığı ile tüketicilerin karşısına çıkıyor. Kısa sürede yoğun ilgi gören ve %40'ı satılan Propa Aura Deluxe Residence Kartal'da artık sadece yüzde 1 peşinat ödeyerek daire sahibi olmak mümkün. Propa Aura Deluxe Residence Kartal'da fiyatlarsa 126 bin liradan başlıyor
Merkezi konumu ve ulaşım rahatlığı, muhteşem deniz ve adalar manzarası, yatırım değerinin yüksek olması ve lüks konsepte sahip residence konforu sayesinde yoğun talep gören Propa Aura Deluxe Residence Kartal'da çok cazip fiyat ve ödeme koşulları sunuluyor. Propa Aura Deluxe Residence Kartal'da sunulan seçenekler arasında şunlar sunuluyor:

• %1 peşinat ödemek, peşinatı üçe bölerek %10 6. ayda, %10 12. ayda ve %9 18. ayda ödemek,
• %75'e kadar 120 aya varan uygun vadelerle Fortis ve Finansbank'tan kredi kullanmak,
• Ayrıca Propa İnşaat tarafından sunulan özel ödeme kolaylıkları gibi her bütçeye uygun alternatifler,
 
Zemin+16 katlı iki rezidans bloğunda toplam 195 daireden oluşan Propa Aura Deluxe Residence Kartal'da,  stüdyolar, 1+1'ler, 2+1'ler ve 3+1 dubleksler bulunuyor. Propa Aura Deluxe Residence Kartal'da ayrıca bahçeli ve havuz önü daireler de özel ödeme kolaylıklarıyla satılıyor. 1+1, 2+1 dairelerin kendi bahçe alanları bulunuyor ve daireler bu bahçelere açılıyor. Tavan yükseklikleri net 3.50 metre olan bu ferah ve geniş daireler gün ışığından maksimum fayda sağlayarak konfor ve rahatlık sunuyor. Çocuk parkı ve yüzme havuzunun da bulunması bahçeli dairelere ayrı bir keyif katıyor. Propa Aura Deluxe Residence Kartal'da tüm daireler güney cephede ve salon ve yatak odaları 3. kattan itibaren tam boy pencerelerden deniz ve adalar manzarasına bakıyor.
 
Propa Aura Deluxe Residence Kartal'ın en önemli özelliklerinden biri de projenin prim potansiyelini yükselten home-office olarak kullanım imkânı. Propa Aura Deluxe Residence, Kartal'da bu yıl hizmete açılacak olan ve Anadolu yakasının tüm adliyelerini bir araya toplayan Avrupa'nın en büyük Adliye Sarayı'na ise sadece 600 metre mesafede ve bu yönüyle hukukçulardan da yoğun ilgi görüyor.
 
Propa İnşaat İcra Kurulu Başkanı Can Reşit Özçiçek, E-5'e, metroya ve bölgeye büyük bir iş potansiyeli sağlayacak olan Adliye Sarayı'na yakınlığının, Propa Aura Deluxe Residence Kartal'ın lokasyon açısından değerini arttıran üç önemli etken olduğunu belirtti. Propa Aura Deluxe Residence'ın Kartal'ın merkezinde, E-5'e ve Kartal-Kadıköy metro durağına 20 metre yürüme mesafesinde ve TEM bağlantı noktasında konumlandığına dikkat çeken Özçiçek, bu projeden 126 bin TL'ye stüdyo, 160 bin TL'ye 1+1 daire alarak residence konforuna sahip olmanın mümkün olduğunu söyledi.
 


Propa Aura Deluxe Residence Kartal iletişim bilgileri
Web: http://propaaura.com
Web: www.propa.com.tr
E-posta: [email protected]
Tel: 0216 671 19 21


 
  • Etiketler:

Yorum Yaz