maritbet girişmaritbet
Propa Aura Residence’da 4 seçenekli kampanya!

Propa Aura Residence’da 4 seçenekli kampanya!

Propa İnşaat'ın Aura Deluxe Residence projesinde dört seçenekli kampanya başlatıldı. Propa Aura Deluxe Residence projesinde kampanya kapsamında 48 metrekare büyüklüğünde olan stüdyo evlerin fiyatları 136 bin TL ile 149 bin TL arasında değişiyor

Propa İnşaat'ın Aura Deluxe Residence projesinde dört seçenekli kampanya başlatıldı. İlk seçenek sıfır peşinatla 120 ay vade seçeneği.
Bu kampanyada yüzde 25 peşinat Ağustos 2011'de ödeniyor. İkinci seçenek yüzde 1 peşinatla 48 ay vade, üçüncü seçenek peşinde yüzde 8 indirim, dördüncü seçenek ise yüzde 50 peşinatla 24 ay vade yapılıyor.

Propa Aura Deluxe Residence projesinde kampanya kapsamında 48 metrekare büyüklüğünde olan stüdyo evlerin fiyatları 136 bin TL ile 149 bin TL arasında, 61 metrekare büyüklüğünde tasarlanan 1+1 salon daireler 186 bin TL ile 209 bin TL arasında değişen fiyatlarla satılıyor. Projede satışı süren 70 metrekare büyüklüğündeki 1+1'ler ise 234 bin TL'den alıcı buluyor.
Projede teslimler önümüzdeki Aralık ayında gerçekleşecek.

E-5'e ve Kartal-Kadıköy metro durağına 20 metre yürüme mesafesinde, Sabiha Gökçen Havalimanı'na 15 dakika mesafede olan ve TEM bağlantı noktasında konumlanan, çevresi AVM'ler ve hastaneler ile donatılmış AURA'da daireler home-office olarak da kullanılabiliyor. Böylece projenin yatırım ve prim potansiyeli artırıyor. Merkezi konumunun ve uygun ödeme koşullarının yanı sıra AURA, tümü güney cepheli ve adalar manzaralı lüks daireleri, residence hizmetleri ve üstün sosyal donatıları ile konforlu ve seçkin bir yaşamın kapılarını aralıyor.

Aura Residence iletişim bilgileri

Web: www.propa.com.tr

Web: www.propaaura.com

Tel: 0216 671 19 21

  • Etiketler:

Yorum Yaz