maritbet girişmaritbet
PARKONE DOLAR KURUNU SABİTLEDİ

PARKONE DOLAR KURUNU SABİTLEDİ

Uskumruköy’de Mitaş Gayrimenkul tarafından hayata geçirilen ParkONE projesinden ev sahibi olacaklar dövizdeki dalgalanmadan etkilenmeyecek. ParkONE’da konutlar 400 bin dolar ile 930 bin dolar arasında satılıyor.

400 bin dolardan başlayan fiyatlarla satışa sunulan projede Dolar kuru 1,65 TL'ye sabitlendi.

ParkONE satış koordinatörü Vivian Levi, ParkONE projesinin konut sahiplerinin tüm beklentilerini karşılayacak bir proje olduğunu belirterek, "Satıştan başlayarak satış sonrası desteğe kadar ihtiyaç duydukları her an ev sahiplerinin yanında olacağız. Müşterilerimize verdiğimiz değeri satış politikamızda da gösteriyoruz. Satışlarımızda belirlediğimiz 1,65 TL sabit döviz kuru ile kurdaki artışı projemizden ev sahibi olmak isteyenler lehine işletiyoruz" dedi. 

ParkONE projesinde konutların çok amaçlı olmasına dikkat ediliyor. Bu yüzden peyzaj düzenlemesine ve sosyal alanlara önem verildiğini belirten Levi, "12 dönümü yeşil alan ve sosyal tesislere ayırdığımız projede yüzme havuzu, açık ve kapalı kafe alanı, hamam, sauna, yoga- pilates stüdyosu, mini golf, çocuk oyun kulübü, çim havuzu, yapay nehir ve davet odası bulunuyor. Ayrıca proje her konutun kendine has bahçesi veya geniş hobi odası olacak şekilde tasarlandı" dedi. 

Mitaş Gayrimenkul tarafından Uskumruköy'de inşa edilen ParkONE projesinin ilk etabı 41 konuttan oluşuyor ve yüzde 50'sinin satışının gerçekleştiği projede 5 adet tripleks daire, 3 adet bahçe dubleksi, 8 adet çatı dubleksi ve 2 adet bahçe katı yer alıyor. Konutların fiyatları 400 bin dolar ile 930 bin dolar arasında alıcılarını bekliyor.

PARKONE

www.parkone.com.tr

0212 262 00 00

Yorum Yaz