maritbet girişmaritbet
Özyurtlar İnşaat, Ntepe'de kampanyaya başladı!

Özyurtlar İnşaat, Ntepe'de kampanyaya başladı!

Esenyurt ve Bahçeşehir’in kesiştiği noktada yer alan Ntepe, ev sahibi olmak isteyenlere eşsiz bir fırsat sunuyor. Ntepe’de‘Yüzde 25 peşin, 7 ay sonra taşın’ kampanyası Ocak ayı sonuna kadar devam edecek. Tapularlarsa hak sahiplerine hemen teslim edilecek

Özyurtlar İnşaat tarafından Esenyurt ve Bahçeşehir'in kesiştiği noktada inşaa edilen Ntepe projesi, ‘Yüzde 25 peşin, 7 ay sonra taşın. Tapu hemen teslim' kampanyasıyla hayalindeki eve sahip olmak isteyenlere büyük bir fırsat sunuyor.  Toplam 15 bin metrekare alana kurulanve merkezi konumuyla dikkat çeken Ntepe,  400 konut, 40 ofis ve 40 adet de dükkândan oluşuyor. Hayatın bu yıl eylül ayında başlayacağı Ntepe'de 1+1 daireler 117 bin liradan,  2+1 daireler 227 bin liradan, 3+1 dairelerse 257 bin liradan satılıyor.

Yeni bir yıla yeni bir kampanya ile başlamayı tercih ettiklerini söyleyen Özyurtlar Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Tamer Özyurt, “Ntepe gerek konumu, gerekse yapısı itibariyle eşsiz bir proje. Biz Ntepe'nin satışına 2009'un Aralık ayında başladık. Satışa çıktığımız dört gün içinde projenin yüzde 80'i satıldı. Bunda güvenilir bir firma olmamızın yanı sıra fiyat politikamız da etkili oldu. Çünkü Bahçeşehir gibi bir yerde 1+1 daireyi 57 bin liradan, 2+1 daireyi 97 bin liradan, 3+1 daireyi de 157 bin liradan satışa sunduk” dedi. Şu anda ellerinde 70 adet konut kaldığını ifade eden Özyurt, “Güvenlikli, sosyal donatılarıyla zengin, komşuluk ilişkilerinin güçlü olduğu bir evde yaşamak isteyenleri yeni kampanyamızdan yararlanmaya davet ediyoruz. Biz sadece bir ev değil, projelerimizle aslında komple bir yaşam satıyoruz” diye konuştu. 

Konumuyla dikkat çekiyor

Esenkent ve Bahçeşehir arasındaki Ntepe Bulvarı'nda yer alan proje mükemmel bir konuma sahip. Ntepe, Pazartürk'e 100 metre, CarrefourSA Alışveriş Merkezi'ne 300 metre, Migros'a 500 metre ve bankaların bulunduğu caddeye 600 metre uzaklıkta yer alıyor. Ntepe'ye 100 metre mesafede bir okul, 300 metre uzaklıkta da bir hastane bulunuyor. Ulaşımın son derece kolay olduğu proje, Atatürk Havalimanı'na da 25 km mesafede yer alıyor.

Ntepe iletişim bilgileri
Web: http://www.ntepeesenyurt.com/
Web: www.ozyurtlar.com
Tel: 0212 672 55 58
Tel: 444 4 027

  • Etiketler:

Yorum Yaz