maritbet girişmaritbet
Oksizen Konakları'nda % 20 peşinle hemen teslim!

Oksizen Konakları'nda % 20 peşinle hemen teslim!

Eroğlu Yapı'nın Sarıyer'in merkezinde hayata geçirdiği Oksizen Konakları projesinde yaşam başladı

Eroğlu Yapı'nın Sarıyer'in merkezinde, 20 bin metrekarelik arazi üzerine, yaklaşık 32 milyon TL yatırım bedeli ile konumlandırdığı Oksizen Konakları, Sarıyer'in en prestijli konut projelerinden biri olma özelliği taşıyor. Muhteşem bir manzaraya bir vadiden bakan Oksizen Konakları'nda yaşam başladı.

Yüzde 20 peşinat ile hemen teslim!

540.000 dolardan başlayan fiyatlarla, 120 aya kadar vade ile banka kredisi kullanarak hemen teslim alınabilen Oksizen Konakları'nda 287 metrekare (5+1) bahçe dubleksi ve 222 metrekare (4+1) teras dubleksi olmak üzere iki farklı yaşam seçeneği bulunuyor. Sadece %20 peşinat ve %0 faiz oranı ile 18 aya varan taksitle Eroğlu Yapı ödeme sisteminden yararlanarak da Oksizen Konakları'ndaki 40 seçkin aile arasında yer almak mümkün.

Projeyi tercih eden sakinler; Zen Bahçesi'nin yanı sıra tenis-basketbol sahası, açık havuz, kapalı havuz, sauna, fitness salonu, Cafe Oksizen gibi sosyal imkânlardan ücretsiz olarak faydalanabiliyor.

Havuza ve Oksizen Korusu'na karşı spor yapıyorlar!

Açık havuz ve Cafe Oksizen'in hemen yanında konumlanan fitness salonunda Oksizen Konakları sakinlerini, yeşile ve maviye karşı, ayrıcalıklı bir spor keyfi bekliyor.

Seçkin, profesyonel ekipmanlar ile donatılmış fitness salonunda profesyonel sporcuların kullandığı Cybex marka, 2 adet koşu bandı, 1 yatay ve 1 dikey olmak üzere toplam 2 adet bisiklet, 10'dan fazla egzersiz yapılabilen çoklu istasyon ağırlık cihazı, 1 adet ayarlanabilir sehpa ve 10 çift ‘dumble' seti ve kapalı havuzu ile 7 gün 24 saat Oksizen sakinlerine hizmet veriyor.

Oksizen Konakları projesinin dikkat çeken bir diğer özelliği ise tüm proje sakinlerine sunulan özel bahçeler. Bahçe dublekslerinin yanı sıra teras dubleks sahiplerinin de kendilerine özel bahçeleri bulunuyor. Projede ayrıca her daireye ait iki adet kapalı otopark ve misafir otoparkı mevcut.

Ulaşım çok rahat

Güzergâhı açıklanan 3. Köprü Projesi'ne yakın bir lokasyonda konumlanan Oksizen Konakları'nda yaşayan sakinler, Anadolu Yakası'ndaki lokasyonlara rahatça ulaşabilecek. Proje alanına oldukça yakın olan ve Yedi Tepe Yedi Tünel Projesi kapsamında hayata geçirilmekte olan Sarıyer – Çayırbaşı Tüneli sayesinde ise Maslak ve Levent'e de ulaşım rahatça sağlanabilecek.

Oksizen Konakları'nda kalan sınırlı sayıdaki yaşam alanları ile ilgili 444 37 97 (ERYP) numaralı telefondan müşteri hizmetleri ile görüşülerek bilgi alınabiliyor.

Oksizen Konakları iletişim bilgileri
Web: www.oksizen.com.tr
E-posta: [email protected]
Tel: 0 444 37 97

  • Etiketler:

Yorum Yaz