maritbet girişmaritbet
Mutlutown Kurtköy’de 230 bin TL’ye! 60 aya %0.73 faiz!

Mutlutown Kurtköy’de 230 bin TL’ye! 60 aya %0.73 faiz!

Mutlutürk İnşaat Satış ve Pazarlama Koordinatörü Tarık Ramaslı, yatırımlarının büyük bölümünü yaptıkları Kurtköy'ü kendilerine merkez üs seçtiklerini belirtti, Ramaslı, Mutlutown projesinde fiyatların 230 bin liradan başladığını söyledi

Mutlutürk inşaat Satış ve Pazarlama Koordinatörü Tarık Ramaslı, şu anda halen hem konut fiyatları, hem mortgage (ipotekli konut kredisi) oranlarının düşük seyrettiğini belirterek, "Bu nedenle bu dönem konut almak isteyenler için en uygun zaman" dedi. Yatırımlarının büyük bölümünü Kurtköy'de yaptıklarını belirten Ramaslı şöyle devam etti:

"Kurtköy'ü kendimize merkez üs seçtik. Sabiha Gökçen Havalimanı, Teknopark, Formula 1 pisti, oteller, eğitim kurumlan, bankalar bu bölgeye yatırımı cazip hale getiriyor. Tuzla, Gebze, Pendik'te birçok sanayi tesisi yar. Tersaneler bizim için önemli.
Aynca bankaların operasyon merkezleri yalan çevrede birçok beyaz yakalıya iş sağlıyor. Buralarda çalışanlar, işe yakın yaşam alanı tercih ettiğinde Kurtköy, bu imkanı sunuyor."

230 bin liradan başlıyor

Mutlutürk İnşaat'ın yaşanacak projeler ürettiğini belirten Tarık Ramaslı, modern şehirciliğin yeni yerleşim bölgesi Kurtköy'de 13 bin 200 metrekare alan üzerinde hayata geçirdikleri 5 blokta 172 konuttan oluşan Mutlıucity'de yaşamın başladığını söyledi.

Ramaslı, diğer projeleri Mutlutown'un ise 13 bin 500 metrekare alan üzerinde 9 blokta 158 konuttan oluştuğunu dile getirdi. Mutlutown'da her katta 2 daire olmak üzere 129.5 metrekarelik 2 artı 1'lerin 230 bin liradan başlayan fiyatlarla satıldığını belirten Tarık Ramaslı, "158.5 metrekarelik 3 artı 1'ler 275 bin, 178.5 metrekarelik 4 artı 1'ler ise 340 bin liradan başlayan fiyatlarla satışa sunuluyor" dedi.
 

60 aya yüzde 0.73 faiz

Projede Garanti Bankası, Akbank ve Türkiye îş Bankası ile yapılan anlaşmaya göre; yüzde 25 peşinatla, 60 aya 0.73,120 aya 0.78 faiz oranıyla konut kredisi kullanılabildiğini belirten Tank Ramaslı, esnek ödeme koşullarında satışını yaptıkları dairelerin tapusunun hemen teslim edildiğini söyledi.

Mutlutown'ın yüzde 80'inin yeşil alan üzerine kurulduğunu belirten Ramaslı şöyle dedi: "Projede açık ve kapalı yüzme havuzu, güneşlenme teraslan, sauna, buhar odası, Türk hamamı, fitness salonu, pilates salonu, basketbol sahası ve voleybol sahası, tenis kortu, kapalı ve açık oyun alanları, yürüyüş parkurları, kapalı' otopark, jeneratör sistemi, 24 saat güvenlik, her daire için split klima, kombi ve internet ağı bulunuyor. Proje en son deprem yönetmeliği ve yüksek inşaat kalitesiyle tasarlandı."

 İş dünyasına yeni enerji AirPort Plaza

Tarık Ramaslı, Kurtköy'ün İlk A sınıfı ofislerini AirPort Plaza Kurtköy'de inşa ettiklerini belirtti. Sabiha Gökçen Havalimanı ve yapımı planlanan Teknopark Kurtköy projesinin bitişiğinde yer alan AirPort Plaza'nın Kurtköy'de 8736 metrekare alanda yükseldiğini belirten Ramaslı, "7 kattan oluşan ve toplam inşaat alam 33 bin 257 metrekare olan AirPort Plaza Kurtköy 22 bin 450 metrekare kiralanabilir alana sahip. Proje sunduğu yeni standartlarla iş dünyasına yeni bir enerji getiriyor" dedi.

Mutlutown iletişim bilgileri

Web: http://www.mutlutown.com/

Tel: 0216 684 09 95

  • Etiketler:

Yorum Yaz