maritbet girişmaritbet
Middleist’ta 585 bin TL'ye daire! 70 bin liralık hediyeli!

Middleist’ta 585 bin TL'ye daire! 70 bin liralık hediyeli!

Ortadoğu İnşaat Middleist projesinde son daireler için toplam 70 bin TL'lik hediye çeki veriliyor. Projede konut fiyatları 585.000 liradan başlıyor

 

 
 
Ortadoğu Grup tarafından Şişli Okmeydanı'nda yapılan Middleist Şişli konutları 8 dönümlük arazi üzerinde 4 blok ve toplam 182 konuttan oluşuyor. 6 tip daire seçeneklerinin bulunduğu projede konut fiyatları 585.000 lira ile 883.000 bin lira arasında değişiyor.
 
Middleist konutlarında 126 ile 216 metrekare arasında 2+1, 3+1, 3+2 ve 4+2 konutlar bulunuyor. Temmuz ayında tamamlanacak sitede her daire için 2 araçlık kapalı otopark inşa ediliyor. Sosyal tesislerin de bina altlarına konumlandırıldığı sitede, kayalık zeminin üstüne radye temel ve yüksek katlı bloklarda kullanılan C35 standardında beton kullandı.
 
70 bin liralık ev mobilyası hediye!
Projede son daireler için 50 bini Koleksiyon Mobilya ve 20 bini Evdema dekorasyon mağazalarından olmak üzere toplamda 70 bin TL'lik hediye çeki veriliyor. Buna ek olarak projede sıfır faiz ile 120 aya kadar vadeli ödeme seçeneği sunuluyor.
 
Projede, 2 adet kapalı otopark imkanı, açık-kapalı çocuk oyun alanları, basketbol ve voleybol sahası, açık-kapalı yüzme havuzları, fitness ve güzellik salonları, komşularla keyifli sohbetler için kamelyaları, sauna squash court, çocuk kreşi gibi aktiviteler yer alıyor.
 
Site çevre sınırına yerleştirilmiş 24 saat izlenen cctv kameralar, zemin ve 1.kat için hırsız alarmı blok girişi ve daireler arası görüntülü intercom, site girişi ve daireler arası telefon, garajdan dairelere direkt ulaşım mevcut.
 
Proje, lokasyon açısından Anadolu yakası, Taksim, Eminönü, Şişli, Mecidiyeköy, Nişantaşı, Levent, Sarıyer, Maslak bölgelerinin güzergahı üzerinde yer alıyor. E-5 ve Tem bağlantılarına 200 metre mesafede bulunan Proje, toplu ulaşım araçlarına 2 dakika yürüme mesafesinde bulunuyor.
 
 

Middleist Şişli iletişim bilgileri
Web: www.middleist.com
E-posta: [email protected]
Tel: 0 212 221 55 00


 
  • Etiketler:

Yorum Yaz