maritbet girişmaritbet
Maximoon Esenyurt'ta kampanyadan alan kazanacak!

Maximoon Esenyurt'ta kampanyadan alan kazanacak!

1500 konutluk Maximoon Esenyurt projesinde satışlar resmen başladı. Projenin 15 günlük kampanya süresinde metrekare fiyatı 1.280 TL olarak uygulanacak

Daha önce demir çelik sektöründe faaliyet gösteren Yalçıntepe Group, ilk markalı konut projesini Esenyurt'ta başlattı.

 

1500 konutluk Maximoon projesinde satışlar resmen başladı. Projenin 15 günlük kampanya süresinde metrekare fiyatı 1.280 TL olarak uygulanacak. 2013 yılında tamamlanacak projede metrekare fiyatlarının 2 bin 400 TL'ye ulaşması planlanıyor. Yalçıntepe Group Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Yalçıntepe, ilk alanların kazançlı çıkması için fiyatların aşamalı olarak yükseleceğini söyledi. Proje 150 milyon TL yatırımla gerçekleştirilecek.

 

Basın toplantısında konuşan Mehmet Yalçıntepe, daha önce Esenyurt'ta butik tarzı bazı inşaatlar gerçekleştirdiklerini ve bazı projelere de finansörlük yaptıklarını belirtirken “Ama artık finansörlük bitti, kendi projelerimi yapacağım. Bu sene sonuna doğru bir projenin daha lansmanını yapmayı planlıyorum” dedi. Haziran 2011'de temelleri atılacak olan Maximoon, ayın çekim gücünün en yüksek hissedileceği yer anlamına geliyor. 32 bin metrekarelik arsada kat karşılığı yapılan projede ayrıca 13 bin metrekarelik ticari alan da yer alacak. 1+1 daireler 64 bin liradan başlayacak. Açık AVM özelliğinin yanı sıra 2+1 ve 3+1 daire seçeneklerinde kat bahçeleri bulunacak.

450 TL taksitle satılıyor

Konutların teslim tarihinden itibaren 65 kişilik teknik bir ekip, Maximoon sakinlerinin ihtiyaç duyduğu her türlü teknik desteği vermek üzere hizmet veriyor olacak. İstanbul'un önemli üniversiteleri ile kolejlerinin bulunduğu konumda yer alan projede ön satış döneminde 140 konut sahibini buldu. En düşük peşinatın yüzde 25, en düşük taksitin 450 TL olduğu projede şirket müşterilerini 60 aya kadar kredilendirecek.

SPK BAŞKANINA YANIT

Yalçıntepe, SPK Başkanı'nın banka kredisi yerine inşaat şirketlerinin kendilerinin finansman sağlamasının riskli olduğuna ilişkin uyarısıyla ilgili olarak da şunları söyledi: “Sayın Akgiray bankaların dosya masraflarından haberdar mı? Biz uzun süredir bu işin içindeyiz, biliyoruz. Kimi bankada dosya masrafları 4 bin lirayı geçiyor. Biz müşterimize bu masrafları ödetmiyoruz.” 

Maximoon Evleri iletişim bilgileri

Web: http://www.yalcintepegroup.com/

E-posta: [email protected]

Tel: 0212 608 06 18

  • Etiketler:

Yorum Yaz