maritbet girişmaritbet
Kuzu Grup’tan 1000 TL peşinle evine hemen taşın!

Kuzu Grup’tan 1000 TL peşinle evine hemen taşın!

Kuzu Grup Spradon Quartz, Spradon Kuleleri, Spradon Teras Evleri ve Spradon Evleri; Divan Residence Halkalı ve Ankara’daki Divan Residence projelerindeprojelerinde minimum 1000 TL peşinle konut satıyor

 

Kuzu Grup'un Spradon Quartz, Spradon Kuleleri, Spradon Teras Evleri ve Spradon Evleri projelerinde minimum 1000 TL peşinle konut satıyor. Kuzu Grup'un uyguladığı kampanya kapsamında bu projelerden herhangi birinden daire almak isteyenler 1000 TL peşinat ödüyor.

İnşaatı tamamlanan ve teslim edilen bu projelere hemen oturulabiliyor. İlk taksit de 3 ay sonra ödeniyor. Peşinatın kalanı ise 3 yıl içinde ödeniyor.  

Kuzu Grup'un 1000 TL peşinat uyguladığı kampanyası Divan Residence Halkalı ve Ankara'daki Divan Residence projelerinde de geçerli.

‘1000 lira peşinle evine hemen taşın' sloganıyla uygulanan kampanya kapsamında 200 bin liralık ev için müşteri peşinatın 1000 lirasını ödüyor. Kalan 19 bin lira 3 yıl vade farksız ve masrafsız taksitlendiriliyor. 120 aya kadar taksit yapılan kampanyada taksitler de ev teslimini takip eden 3 ay sonra başlıyor.

 

Spradon evleri iletişim bilgileri
Web: www.spradon.com
E-posta: [email protected]
Tel: 0 212 444 58 98

Web: http://www.spradon.com/   

Web: http://www.divanresidence.com/  

Web: http://www.divankonutlari.com/  

  • Etiketler:

Yorum Yaz