maritbet girişmaritbet
Kınalı Çağdaşknet’te 59 bin TL'ye 3+1 daire!

Kınalı Çağdaşknet’te 59 bin TL'ye 3+1 daire!

Anka Yapı'nın hayata geçirdiği Kınalı Çağdaşknet projesi, kampanyalı fiyatları ve uygun ödeme koşullarıyla sahiplerini bekliyor

 


Ankayapı Çağdaşkent Group'un 'Kınalı Çağdaşkent' projesi, Silivri Kınalı'da ev sahibi olmak isteyenler için tatil tadında bir yaşam vaadediyor.
 
Kınalı Çağdaşknet'te yüzme havuzlu ve güvenlikli site içinde yer alan daireler, ısı yalıtımlı, asansörlü, doğalgazlı kombi kat kaloriferli ve geniş bahçe içinde yer alıyor. Kınalı Çağdaşknet'in sosyal tesisleri de olan dairelerin konumu da oldukça merkezi. Silivri havaalanına 5 km  uzaklıkta olan daireler, Çorlu Havaalanına 18 km, Çerkezköy Organize Sanayiine 7 km, denize 3 km, e5'e 2 km, TEM otoyoluna 4 km mesafede yer alıyor.
 
Kınalı Kavşağı'nda yer alan Kınalı Çağdaşknet deniz manzaralı ve her biri hem yazlık hem de kışlık olarak kullanabilecek şekilde tasarlanmış.
 
Kınalı Çağdaşknet'te kampanya dahilinde fiyatlar:
110 metrekarelik 3+1 bahçe katı daireler 59 bin TL,
130 metrekarelik   3+1 normal kat daireler 79 bin TL.
 
5.900 TL veya 7900 TL peşinatla ve 490 TL taksitlere ödeme planı çıkartılan Kınalı Çağdaşknet'te, kalan kısım  teslimde ödenebiliyor.
2010 yılı ilk çeyreğinde başlanan Kınalı Çağdaşknet'in, 2010 yılı sonunda tamamlanarak teslime hazır hale gelmesi planlanıyor.
 
 

Kınalı Çağdaşknet iletişim bilgileri
Web: www.cagdaskent.com
Tel: 0212 746 54 44


 
  • Etiketler:

Yorum Yaz