maritbet girişmaritbet
KentPlus Newport Kurtköy satışta! 77 bin TL’ye!

KentPlus Newport Kurtköy satışta! 77 bin TL’ye!

Emay İnşaat ve Maslak Yapı tarafından İstanbul Kurtköy'de inşa edilecek olan Kentplus Newport Kurtköy'de konut fiyatları 77 bin liradan başlıyor

Emay İnşaat ve Maslak Yapı tarafından inşa edilecek olan Kentplus Newport Kurtköy'de ailenizin tüm bireylerine modern ve güvenli bir yaşam sunan bu iki projede cazip fiyatlarla yerinizi almak için fırsatı kaçırmadınız! Projede fiyat artışı yoğun talep nedeniyle çok kısa bir süreliğine ertelendi.

22 bin m2'lik alan üzerinde 4 blok ve 436 daireden oluşan KentPlus Newport'ta 1+0 ‘dan 3+1' e kadar her ihtiyaca yönelik 4 farklı daire tipi; normal kat, bahçe ya da kat teraslı ve dubleks seçenekleriyle yer alıyor.

Mimarisinde uçak kanatlarından esinlenilen bloklarda, tüm bloklar diğerinin ışığını ve manzarasını kesmemesi için özel olarak tasarlandı. Kentplus Newport, sakinlerine ferah, havadar ve modern bir yaşam alanı sunuyor.

KentPlus Newport, İstanbul'un en hızlı gelişen bölgelerinden biri olan Kurtköy'de Sabiha Gökçen Havalimanı'na 2 dakika mesafede bulunuyor.

Kentplus Newport Kurtköy'de 38 ile 130 metrekare arasındaki konutların fiyatları, 77 bin liradan başlıyor. Kentplus Newport Kurtköy'de 38 m2 1+0 daire 77 bin TL, 55 m2 1+1 daire 105 bin TL, 84 m2 2+1 daire 169 bin TL ve 130 m2 3+1 daire 267 bin TL'den başlayan fiyatlarla satılıyor.

Kentplus Newport Kurtköy özellikleri

1+1, 2+1, 3+1 ve stüdyo daireler
Alçak kat konseptli, dubleks bahçe katları
Balkonlu ve teraslı daireler
Kapalı ve açık otoparklar
Dairenizde keyifle otururken, arabanız için endişelenmenize gerek yok. KentPlus Newport'ta kapalı ve açık otopark 24 saat hizmetinizde.
Açık yüzme havuzu
Basketbol, voleybol ve tenis sahası
Aktivite alan
KentPlus Newport'ta yürüyüş yapmak da ayrı bir keyif.

Yeşilliklerin içindeki özel yürüyüş parkurunda spor yapabilirsiniz.
Özel oyun alanları ve parklar
Güvenli site hayatı

 

Kentplus Newport iletişim bilgileri

Web:http://www.kentplus.com/

E-mail:[email protected]

Tel:0216 444 12 00

  • Etiketler:

Yorum Yaz