maritbet girişmaritbet
Kelebekler Vadisi'nde kampanya! Bu yaz teslim!

Kelebekler Vadisi'nde kampanya! Bu yaz teslim!

Kelebekler Vadisi’nde yüzde 15 indirim ve yüzde 9 peşinat fırsatıyla sunulan villalar bu yaz teslim edilecek. Villalar 750 bin liradan başlıyor

Kampanya projedeki az sayıda villa için geçerli olacak. Kelebekler Vadisi'ndeki 324 metrekarelik ikiz villaların fiyatı 750 bin TL, aynı büyüklükte müstakil villalar 850 bin TL, 371 metrekarelik müstakil villalar ise 1 milyon 150 bin TL'den başlıyor.

Tamamı triplex 82 özel villa ve sadece 4'er katlı 8 blokta yer alan 84 dairesi ile Kelebekler Vadisi az katlı, yani ‘yatay bir yaşam alanı' sunuyor. Bu sayede üzerinize binaların gölgesi düşmeden, sadece 166 ailenin yer aldığı butik bir projede yaşama şansına sahip oluyorsunuz.

Yüksek bloklardan ve şehir kalabalığından sıkılanlar için Kelebekler Vadisi güvenli, huzurlu ve keyifli bir yaşam alanı sunuyor. Ispartakule gişelerine 8 dakika mesafede yer alan proje, hem günlük hayatta ihtiyaç duyabileceğiniz her türlü sosyal donanıma bir adım mesafede, hem de şehrin karmaşasından ve gürültüsünden uzak olmanızı sağlıyor.

İki amfi tiyatronun sırt sırta vermiş şekli olarak tasarlanan benzersiz yapısıyla Kelebekler Vadisi'nde her evin kendine özel bir manzarası var. Oldukça geniş bir bakış açısı elde etmenizi sağlayan bu detay, görsel olarak sizi tamamen özgür kılıyor.

Evlerin %68'inin bahçe kullanımına sahip olması ve projenin %84'ünün açık alanlardan oluşması toprağa basarak yaşamayı, doğa ile iç içe olmayı sevenler için bulunmaz bir fırsat sunuyor.  Projede her evde balkon mevcut, villa ve bahçe katı daireleri ise ayrıca teras alanlarına sahip.

Ahşap detaylarla süslenmiş dış cephe mimarisi, konfor ve estetiği bir arada bulmanızı sağlayacak daire içi planlamaları, kaliteli malzeme seçimi ve profesyonel detay çözümlemeleri ile Kelebekler Vadisi görenleri kendisine hayran bırakıyor.
Projenin ağırlıklı olarak aileler tarafından tercih edilmesi ve sadece 166 konuttan oluşması özlenen komşuluk ilişkilerinin ön plana çıkmasına olanak sağlıyor.

Açık yüzme havuzları, tenis kortu, basketbol sahası, yürüyüş ve dinlenme alanları, fitness salonu gibi aktivite alanları projede yaşayanları dolu dolu bir sosyal hayata davet ederken çocuklar da unutulmamış: çocuk oyun alanları ve çocuk yüzme havuzları gibi detaylar onların da keyifli vakit geçirebilmeleri için planlanmış durumda.

Deprem güvenliği için radye temel uygulanan projede, aile güvenliğiniz için güvenlik duvarları, 24 saat kontrollü tek giriş-çıkış noktası, güvenlik personeli ve güvenlik otomosyon sistemleri gibi tüm detaylar düşünülmüş durumda. Hem araç güvenliği, hem de çocukların site içinde güvenle hareket etmeleri için villalara ait 2'şer adet, dairelere ait 1'er adet otopark imkânı ve misafir araçlar için ek otopark imkanı bulunmakta.

Kelebekler Vadisi İletişim bilgileri 

Web   : www.kelebeklervadisi.com.tr

Mail    : [email protected]

Tel        : 0212 440 07 07

Yorum Yaz

Benzer Haberler

500 çeşit kelebeğin bulunduğu egzotik ev ziyaretçilerini büyülüyor!
  • 01.11.2016 12:13

500 çeşit kelebeğin bulunduğu egzotik ev ziyaretçilerini büyülüyor!

Birleşik Arap Emirlikleri'nin başkentinde yapılan bu egzotik ev Konya'da Kelebek ...

Kelebekler Vadisi'ni helikopterden gözlemleyin!
  • 19.07.2012 12:07

Kelebekler Vadisi'ni helikopterden gözlemleyin!

Kelebekler Vadisi projesinde son durumu emlaktasondakika.com olarak helikopterde ...

Fethiye Kelebekler Vadisi'ne yaya yolu yapılacak!
  • 25.09.2013 09:21

Fethiye Kelebekler Vadisi'ne yaya yolu yapılacak!

Muğla'nın Fethiye ilçesinde ekolojik bir yapıya sahip olan ve tek ulaşımı deniz ...

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı, Kelebekler Vadisi'nde yapılması planan festivali iptal etti!
  • 19.05.2013 13:51

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı, Kelebekler Vadisi'nde yapılması planan festivali iptal etti!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı, Muğla’nın Fethiye İlçesinde bulunan Kelebekler Va ...

Kelebekler Vadisi'ndeki konserlerden Göksel de çekildi!
  • 12.05.2013 09:23

Kelebekler Vadisi'ndeki konserlerden Göksel de çekildi!

Fethiye'ye bağlı Kelebekler Vadisi'nde 24-25-26 Mayıs ve 2-3-4 Haziran tarihleri ...