maritbet girişmaritbet
Kelebekia'nın yüzde 85'i satıldı!

Kelebekia'nın yüzde 85'i satıldı!

Sinpaş Yapı, Sancaktepe'de inşasına başladığı Kelebekia projesinde sunduğu tarihi fırsata devam ediyor. İlk taksit ve peşinatın 18 ay sonra başladığı kampanya ile kira öder gibi ev sahibi olma şansı veren kampanya büyük ilgi gördü.

Sinpaş Yapı, Sancaktepe'de inşasına başladığı Kelebekia projesinde sunduğu tarihi fırsata devam ediyor. İlk taksit ve peşinatın 18 ay sonra başladığı kampanya ile kira öder gibi ev sahibi olma şansı veren kampanya büyük ilgi gördü. 31 Mayıs'ta biten kampanyayla projenin yüzde 85'i satıldı. Kampanyada, ödeme yapılmayan süre için vade farkı da alınmadı. Yüzde 85'inin satışının tamamlandığı Kelebekia projesinin büyük ilgi gören kampanyasında, 18 ay sonra ev tesliminde 1.670 TL sabit taksitler ile başlayan ödemeler için çok uygun koşullarda kredi imkanı verildi.


177 bin ile 357 bin TL arasında değişen satış fiyatlarıyla büyük ilgi gören Kelebekia Projesi'nin, Ekim 2012'de sahiplerine teslim edilmesi planlanıyor. İlk taksit ve peşinat 18 ay sonra 47 bin metrekare arsa üzerinde 440 konutun yer alacağı Kelebekia'da, tüketicilere kira öder gibi taksit seçeneği sunan kampanyada ilk taksit ve peşinat 18 ay sonra ödeniyor ve ödeme yapılmayan 18-30 ay için vade farkı alınmıyor. Üstelik 440 dairelik projede 120 ay sabit taksit ödeyerek de konut sahibi olunabiliyor. Sinpaş Yapı ayrıca aynı projenin yanı başında butik proje Kelebekia Premium'u başlattı.


13 bin 500 metrekarelik alanda az katlı blokları, proje alanının yüzde 85'ini kaplayan biyolojik göleti ve geniş peyzaj alanlarıyla dikkat çeken Kelebekia Premium'da fiyatlar 185 bin 500 TL'den başlıyor. Sadece 106 konuttan oluşan ve Aralık 2012'de tamamlanması planlanan projede satışlar şimdiden yüzde 35'i geçti. 106 konutluk Kelebekia Premium projesinin satışına başladı. Butik bir proje olan Kelebekia Premium'da, arazinin yüzde 85'ini yeşil alanlar kaplıyor.


Havuz 12 ay kullanıma hazır

Site sakinlerine büyük kolaylık ve keyif sağlayan sosyal donatıları ile de dikkat çekiyor. Kelebekia projesinde, yarı kapalı yüzme havuzu, farklı zamanlarda aktivite alanı olarak kullanılabilecek havuz kenarında güneşlenme alanları, vitamin bar, cafe, fitness alanı, sauna, buhar odası, çocuklar için havuz, kulüp ve oyun alanları, tenis kortları, yürüyüş ve koşu parkuru, Street Ball, açık ve kapalı otopark gibi sosyal donatılar yer alıyor. Kelebekia projesindeki havuz ise yaz ayları dışında da sauna sonrası şok havuzu amacıyla kullanılabiliyor.
Böylece ilk defa bir açık havuz yılın tüm aylarına yayılan, uzun süreli kullanım olanağı sağlıyor. Kelebekia Projesi, özellikle ev sahibi olmak isteyen ailelerin dikkatini çekiyor. Proje, Sinpaş Grubu'nun Sancaktepe bölgesindeki Lagün Projesi'nden sonra ikinci büyük yatırımı olmasından dolayı da ayrıca özel bir değer taşıyor.


440 KONUT BULUNUYOR


Fiyatlar 177 bin liradan başlıyor.Renkliliği ve enerjisi ile 'Kelebek' figürünün ilham verdiği Sinpaş Yapı'nın Kelebekia Projesi'nde, 4 bin metrekarelik biyolojik gölet ve yeşil alan manzaralı 440 konut yer alıyor. Projede daireler 70-143 metrekare arasında 1+1'den 3+1'e kadar seçeneğe sahip. Fiyatlar 177 bin 750 TL'den başlayarak, 357 bin 300 TL'ye kadar değişiyor.

 

Firma iletişim bilgileri

Web: http://www.kelebekia.com.tr

Tel: 444 19 74

  • Etiketler:

Yorum Yaz