maritbet girişmaritbet
Kelebekia’da ev satışları patladı! 165 bin TL’ye!

Kelebekia’da ev satışları patladı! 165 bin TL’ye!

Sinpaş Yapı’nın Sancaktepe’de bu ay start vereceği Kelebekia projesinde fiyatlar 165 bin TL’den başlıyor

 

Sinpaş Yapı tarafından konsept bir konut projesi olarak hayata geçirilen Kelebekia'da satışlar patladı. Sancaktepe'de 47 bin metre kare arsa üzerine inşa edilecek 440 konutluk projenin yüzde 50'si şimdiden satıldı. 165 bin ile 450 bin TL arasında değişen fiyatlarla 25 Eylül'de satışa çıkan projenin, Ekim 2012 tarihinde sahiplerine teslim edilmesi planlanıyor.

“Kelebek” figüründen ilham alınarak tasarlanan gölet ve yeşil alanlarıyla doğa ile iç içe bir yaşam sunan Kelebekia Projesinde, tümü gölet manzaralı 440 konutun yer alıyor. 70 metre kare ile 184 metre kare arasında değişen farklı büyüklükteki konutlar her ihtiyaca hitap ediyor. 1+1'den 4+1'e kadar farklı seçenekteki dairelerin bulunduğu projede, üç faklı tipte dubleks daireler de yer alıyor. Henüz tanıtıma çıkmadan büyük ilgi gören projede, satışa çıktığı 25 Eylül'den bu yana 220 konutunun satışı gerçekleştirildi.

Farklı bir konsepte sahip olan Kelebekia projesi mimarisi, peyzajı ve sosyal donatılarının yanında cazip fiyatları ve ödeme koşullarıyla da dikkat çekiyor. Kelebekia projesinde fiyatlar, konut tiplerine göre 165 bin TL ile 450 bin TL arasında değişiyor. Kelebekia projesine özel, baz faiz oranının altında banka kredisi kullanma olanağı bulunuyor. Buna göre 60 ay vade için yüzde 0,66 faiz oranı ile kredi kullanılabiliyor. Kampanya süresince kısa bir dönem için geçerli olan faiz oranlarının yanı sıra projede, Sinpaş Yapı bünyesine yapılacak ödemeler için 72 ay vadeli ödeme planı da yer alıyor.

Sahip olduğu farklı konsepti ve konumu itibariyle bölgede niş bir proje olarak ön plana çıkan Kelebekia, henüz tanıtıma çıkmadan büyük ilgi gördü. İstanbul'un hızla ve düzenli bir şekilde gelişen Sancaktepe bölgesinde yer alan ve çevresindeki nitelikli konut projeleri ile önümüzdeki dönemde daha da değer kazanacak Kelebekia Projesi, özellikle ev sahibi olmak isteyen ailelerin dikkatini çekiyor. Proje, Sinpaş Grubu'nun Sancaktepe bölgesindeki Lagün Projesinden sonra ikinci büyük yatırımı olmasından dolayı da ayrıca özel bir değer taşıyor.

 

Proje Künyesi

Proje ismi: Kelebekia

Firma: Sinpaş Yapı A.Ş.

Konum: Sancaktepe

Daire sayısı440

Daire metrekare: 70 m2 – 184 m2

Fiyat aralığı: 165 bin ile 450 bin TL

Teslim tarihi: Ekim 2012

 

Kelebekia iletişim bilgileri
Web: www.kelebekia.com.tr
Tel: 0212 444 19 74

  • Etiketler:

Yorum Yaz