maritbet girişmaritbet
Kapari Konutları Pendik'te 79 bin lira! 24 ay sıfır faizle!

Kapari Konutları Pendik'te 79 bin lira! 24 ay sıfır faizle!

İstanbul Pendik’te yapılan Kapari Konutları 154 konuttan oluşuyor. Kapari Konutları’nda fiyatlar 79 bin liradan başlıyor

 

Hak Yapı tarafından İstanbul'da yapılan Pendik Kapari Konutları 5 bin 50 metrekare arsa üzerinde 0 katlı 2 blokta toplam 154 daireden oluşuyor. Kapari Konuları'nda 75 ile 125 metrekare arasında farklı büyüklükte 2+1 ve 3+1 konutlar bulunuyor. 

Kapari Konutları'nda 79 bin liradan başlayan konut fiyatları kat ve konuma göre farklılık gösteriyor. İnşaatına Nisan 2010'da başlanması planlanan projenin Ağustos 2011'de tamamlanması hedefleniyor. Kapari Konuları'nda yüzde 25 peşinatla tüm bankalardan konut kredisi kullanılabiliyor. Kapari Konuları'nda ayrıca firma bünyesinde yüzde 25 peşinatla 24 ay sıfır faiz uygulanıyor.

Kapari Konuları'nda basketbol, voleybol ve futbol sahaları, kapalı spor salonu, bahçe havuzu, açık ve kapalı çocuk oyun dinlenme alanları¸ mini alışveriş merkezi, açık ve kapalı otopark bulunuyor.

Kapari Konutları'nda kapari bitkisinin armonik birleşimiyle oluşturulan peyzaj düzeni¸ hem açık mekânlardaki yaşamı yüksek bir standarda ulaştırıyor¸ hem de çevreye büyük bir estetik kalite katıyor. Kapari Konutları'nda çevre düzeninin bir parçası olan basketbol ve voleybol ve futbol sahası açık alanda yer alırken¸ kapalı spor salonu aynı imkânları iç mekâna taşıyor.

Her daireye otopark imkanının sunulduğu Kapari Konutları, Sabiha Gökçen Havaalanı, alışveriş merkezleri, TEM ve sahil yoluna yakın bir konumda bulunuyor.


Kapari Konutları özellikleri
Fitness Center
Basketbol & Voleybol Oyun Alanı
Futbol Sahası
Bahçe Havuzu
24 Saat Güvenlik Elemanı
Armonik Kapari Peyzajı
Dinlenme ve Yürüyüş Alanları
Kış Bahçeleri
Çocuk Parkı
Kapalı & Açık Otopark
Masa Oyunları
Kameralı Güvenlik Sistemi
Hizmet birimleri
 


Kapari Konutları'nda iletişim bilgileri
Web: http://www.kaparikonutlari.com/  
E-mail: [email protected]
Tel:444 1 620

  • Etiketler:

Yorum Yaz