maritbet girişmaritbet
İstanbul Sarayları’nda Hisar Residence satışta! %5 peşinle!

İstanbul Sarayları’nda Hisar Residence satışta! %5 peşinle!

Sinpaş GYO’nun Osmanlı Sarayları’nı modern mimariyle yeniden yorumladığı projesi İstanbul Sarayları’nın tamamı boğaz manzaralı Hisar Residence’lerinin lansmanı yapıldı. İstanbul Sarayları’nın, avantajlı ödeme koşulları ile satışa sunulan Hisar Residence’lerinin tanıtım yüzü Nebahat Çehre oldu

Sinpaş GYO'nun gayrimenkul sektöründe ilk büyük temalı konut projesi Bosphorus City'e komşu olan ve İstanbul ile özdeşleşmiş nadide eserlerin günümüz mimarisiyle yorumlandığı projesi İstanbul Sarayları'nın tamamı boğaza hakim yeni bölümü Hisar Residence'lerin satışları başlıyor.

Çırağan, Yıldız, Dolmabahçe, Fetihpaşa ve Sultantepe Koruları, Kuzguncuk, Paşalimanı gibi İstanbul'un en önemli saray, kasır ve köşklerinin bulunduğu semtlerin ilham kaynağı olduğu İstanbul Sarayları satışa sunulduğu günden beri yoğun ilgi görüyor. Özel bir kampanya ile satışa başlayacak olan Hisar Residence'lerin de yine yoğun ilgi ile karşılaşması bekleniyor.

Hisar Residence'leri Valide Sultan (Nebahat Çehre) tanıtıyor

Sakinlerine sultanlara layık bir yaşamı residence hizmeti ile sunan İstanbul Sarayları'nın  Hisar Residence bölümünün tanıtım yüzü olan ve son dönemde yer aldığı Muhteşem Yüzyıl dizisiyle dikkat çeken Nebahat Çehre lansman toplantısında da yer aldı. İstanbul Sarayları için çekilen reklam filminin izlenmesinin ardından, Muhteşem Yüzyıl'da Kanuni Sultan Süleyman'ın annesi “Valide Sultan” karakterini canlandıran Nebahat Çehre, İstanbul Sarayları'nın hem Muhteşem Yüzyıl ile örtüşmesi hem de İstanbul Sarayları'nın farklı ve başarılı bir proje olması dolayısı ile projede yer almayı kabul ettiğini belirtti. Sinpaş GYO projelerini basından takip ettiğini ve İstanbul Sarayları'nın bugüne kadar benzeri yapılmamış bir proje olduğunu söyleyerek, “Düşündüğünüzde bir sarayda yaşayacağına kim inanabilir ki, ama Sinpaş GYO İstanbul Sarayları ile bunu mümkün kılıyor. Her şey muhteşem olacak, yaptığımız iş gibi ” dedi.

Çelik: “Saraya Sultan Yakışır”

Toplantıda konuşan Sinpaş GYO İcra Kurulu Başkanı Ömer Faruk Çelik, 2011 yaz sezonunu  açtıklarını belirterek, “Yılın ilk satış kampanyası İstanbul Sarayları Hisar Residence'ın reklam çalışmasını hazırlarken saraya sultan yakışır, Valide Sultan yakışır diye düşündük. Muhteşem Yüzyıl Dizisi'nin Valide Sultan'ı Nebahat Çehre ile çalışmaya karar verdik” dedi.

Sinpaş GYO İlk 3 ayda 2010'daki cironun yüzde 35 üstüne çıktı

Sinpaş GYO'nun  son dönem çalışmaları ve rakamsal verileri ile ilgili de bilgi veren Çelik, bu yılın ilk 3 aylık verilerinde 2010'daki cironun yüzde 35 üstüne çıktıklarını söyledi. Devam eden tüm Sinpaş GYO projelerinin, yeni satışa çıkacak etaplar ve lansmanı yapılacak yeni projelerle birlikte 2011 yılında, 1475 adet konut satarak, geçen yıla göre yüzde 20 oranında artışla 500 Milyon TL satış hasılatı hedeflediklerinin altını çizen Çelik, 14.744 adet konut stoktan 6678 adedinin üretim aşamasında olduğunu, 8066 adedinin ise ilerleyen dönemde projelendirileceğini söyledi. Çelik, “Sinpaş GYO olarak önümüzdeki 5-6 yılda hedefimiz, 6 milyar TL ciro ve 1 Milyar 580 Milyon TL kar elde etmek” dedi. 2012 yılında da yüzde 20 büyüme beklediklerini açıklayan Çelik sözlerine şöyle devam etti; “Sinpaş olarak hem yatırımcımıza hem de konut alıcısına değer üretiyoruz. Bu yüzden beklentilerimiz büyük. Sinpaş'ta da sektörde de bu yıl her şey muhteşem olacak”

İstanbul Sarayları projesinde Nebahat Çehre'li reklam kampanyası ile satışa çıkardıkları Hisar Residence'ler ile ilgili de bilgi veren Çelik, “Küçükçekmece'de önce çok yoğun ilgi gören projemiz Bosphorus City, ardından İsatnbul Sarayları projesini hayata geçirdik. Şimdi İstanbul Sarayları'nın yeni bölümü Hisar Recidence'in üretim ve satışına başlıyoruz. Burada farklı ne yapabiliriz diye düşündük. Sinpaş GYO olarak hem burada hem de Bomonti projemizde residence yaşamına farklı bir vizyon getirmeye karar verdik. Vale, housekeeping, 7/24 hemşire, doktor sağlık hizmeti, çocuk bakımı, köpek gezdirme gibi ayrıcalıklı hizmetlerle saray hayatını konfor ile birleştiriyoruz”

Ayrıcalıklı saray yaşamı, residence hizmeti ile bir arada

Hisar Residence'ler saray hayatının ayrıcalıklarını residence hizmetleri ile bir arada sunuyor. Hisar Residance sakinleri, Vale Parking'den, Housekeeping'e, VIP transfer hizmetinden 7/24 çocuk bakımına, Concierge hizmetinden profesyonel sağlık danışmanlığına kadar hayatı kolaylaştıran pek çok hizmetten yararlanabiliyor.

 

Her noktadan Boğaz manzarası

Toplantıda konuşan Sinpaş GYO Satış koordinatörü Özkan Öztürk projenin şimdiden yüzde 40 prim yaptığını vurgulayarak, İstanbul Sarayları'nın Hisar Residence'ler bölümünü 2100 liradan başlayan taksitlerle satışa sunduklarını açıkladı.  1+1, 75 metrekare ile 3+1, 171 metrekare arasında 15 farklı ev tipinin bulunduğu Hisar Residence'larda yer alan kat bahçeleri ile teras ve bahçe keyfinin bir arada sunulduğunu belirten Öztürk, Hisar Residance'lardak tüm kulelerin, her noktasından sunduğu benzersiz Boğaz manzarasıyla dikkat çektiğini vurguladı.

 

Muhteşem projeye, muhteşem kampanya; peşinatı az sefası çok ödeme planı

200 evin yer aldığı Hisar Residence'ler için hazırlanan özel ödeme planı kapsamında yüzde 5 peşin, yüzde 10, bir yıl sonra ve yüzde 10, iki yıl sonra olmak üzere kalan tutar için 120 aya kadar vade fırsatı sunuluyor. Hisar Residence'larda fiyatlar 248.449 TL ile 365.905 TL arasında değişiyor.

Hisar Residance'lardaki tüm evlerin bu kampanya ile satılması planlanıyor.

Hisar Residence 1+1 için örnek ödeme planı

 

         

HİSAR RESIDENCE 1+1 DEKORASYONLU SATIŞ BEDELİ 

PEŞİNAT 

% 5

1 YIL SONRA %10

2 YIL SONRA            %10

BAKİYE

218,635 TL

10,930 TL

21,863 TL

21,863 TL

120 AYA KADAR VADE

 

 

 

 

 

 

İstanbul Sarayları iletişim bilgileri
Web: www.istanbulsaraylari.com
E-posta: [email protected]
Tel: 0 212 444 1 440

  • Etiketler:

Yorum Yaz