maritbet girişmaritbet
İstanbul Lounge Halkalı satışa çıktı! 86 bin TL’ye!

İstanbul Lounge Halkalı satışa çıktı! 86 bin TL’ye!

Eroğlu Yapı, İstanbul Küçükçekmece-Halkalı bölgesinde inşa ettiği yeni projesi İstanbul Lounge’ı satışa çıkardı. İstanbul lounge’da fiyatlar 86 bin TL’den başlıyor

  

Eroğlu Yapı, değeri gün geçtikçe artan Küçükçekmece-Halkalı bölgesinde, benzerlerinden ayrılacak bir projeye imza attı. Eroğlu Yapı metrekaresi “herşey dahil” 1.500 liradan başlayan fiyatlarla satışa çıkarılan İstanbul Lounge ile herkesi sadece yüzde 5 peşinatla ev sahibi yapmayı hedefliyor.

Daire sahipleri, 120 ay vadeye kadar ödeme seçenekleri bulunan projede, yüzde 0,76'dan başlayan banka faiz oranlarıyla en ekonomik ödeme imkânlarıyla buluşturuluyor. İstanbul Lounge'un tanıtım toplantısı Eroğlu Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Nurettin Eroğlu, Satış ve Pazarlama Direktörü Aybars Kızılsencer ve projenin mimarı Bünyamin Derman'ın katılımıyla gerçekleştirildi.

Eroğlu Yapı,  değeri gün geçtikçe artan Küçükçekmece-Halkalı'da sıra dışı bir projeye imza attı. Mimarisi, yeşil alanları ve sosyal imkânları ile dikkat çeken projede, büyüklükleri 56 - 204 metrekare arasında değişen 1+1'den 4+1'e kadar pek çok farklı daire alternatifi bulunuyor. Projede ayrıca sınırlı sayıda çok özel dubleks 4+1'ler ve kent villaları, sahiplerini bekliyor.

Projenin basın toplantısında İstanbullulara ve şehre fark katacak projeler sunmayı hedeflediklerini belirten Eroğlu Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Nurettin Eroğlu, İstanbul Lounge'un bulunduğu konum ve sunduğu imkânlarla güvenilir bir yatırım fırsatı yarattığını ifade etti. Eroğlu “Gerçekleştirdiğimiz tüm konut ve ticari gayrimenkul projeleri ile sektördeki klişeleri değiştirmeyi hedefliyoruz.

İstanbul Lounge projesi de bulunduğu bölge itibariyle sakinlerine, şehrin merkezinde, şehrin yoğun temposundan kaçma fırsatı sunacak.  İstanbul Lounge; farklı mimarisi, geniş yeşil alanları ve sakinlerine sunduğu sosyal imkânlarının yanı sıra Küçükçekmece Gölü'ne yakınlığı ile de ayrıcalıklı bir konuma sahip. Sektöre sunacağımız bu ve benzeri projeler ile önümüzdeki 5 yıla damga vuracağız” dedi.

Doğal ortam korunuyor, gökyüzü görünüyor... 

Sundukları projelerde konfor ve kaliteyi en üst düzeyde tutmayı hedeflediklerini belirten Eroğlu Yapı Satış ve Pazarlama Direktörü Aybars Kızılsencer ise projenin, yatay süreklilik konseptine işaret ederek bölgede yer alan yüksek blokların aksine insan ölçeğindeki boyutlarıyla, yaşayanlara gökyüzünün mavisini görme imkânı sağladığına dikkat çekti.  85 bin metrekarelik kapalı alanda toplam 757 adet dairenin yer aldığını söyleyen Kızılsencer, tüm dairelerden göl ya da sitenin panoramik manzarasının seyredilebildiğini de sözlerine ekledi.

4500 TL peşinatla satılıyor

Kızılsencer ayrıca, metrekaresi yaklaşık 1.500 liradan başlayan fiyatlarla satışa sunulan İstanbul Lounge'da yüzde 5'i teşkil eden; 1+1 için 4.500, 2+1 için 8.000, 3+1 için 10.500, 4+1 için ise 18.000 TL'den başlayan peşinatlarla ev sahibi olunabildiğini belirtti. Kızılsencer konuşmasında “İstanbul Lounge dairelerinde gizli veya ekstra masraf yok. Fiyatlara her şey dahil. Buna yüzde 1 KDV de, tapu masrafları, alt yapı bedelleri de, abonmanlık, sayaç, cins tashihi harcı ve iskan harç bedelleri de dahil. Ayrıca banka konut kredisinde dosya masrafı ve banka komisyonu da alınmıyor” dedi.

İstanbul lounge'de 1+1 konutlar 86 bin ile 175 bin TL, 2+1'ler 150 bin TL ile 320 bin TL, 3+1'ler 200 bin ile 460 bin TL ve 4+1'ler de 355 bin TL ile 426 bin TL arasındaki fiyatlardan satılıyor.

İnşaatına ekimde başlanacak İstanbul lounge'de inşaat 24 ayda tamamlanarak Ekim 2012'de teslim edilecek.

Kızılsencer, sözlerine “Toplam 68 bin metrekarelik arazinin tam ortasında 50 bin metrekareye yayılan, eşine rastlanmayan genişlikte ve güzellikte yeşil alan bulunan projede; ayrıca bisiklet ve yürüyüş parkurları, açık/kapalı yüzme havuzları, farklı yaş gruplarına yönelik özel oyun alanları, futbol ve basketbol sahaları ile tenis kortu yer alıyor. Yeşille bütünleştirilmiş olarak sunulan sosyal imkânların yanı sıra site sakinleri, fitness ve aerobik salonu, sauna, buhar odası, güzellik ve kuaför salonu imkânlarıyla keyifli bir hayat yaşarken; kapalı otopark, 7/24 güvenlik, ankastre eşyalarına kadar full dekorasyon ile kaliteli bir yaşam standardı da yakalayabilecek”  diyerek devam etti.

Kesintisiz panorama

Küçükçekmece Gölü'nün hemen yanı başında konumlanan projenin sakinlerine, özel ve ortak kullanıma açık teraslarda kesintisiz bir panorama sunuluyor. Ortak kullanımın ve özelleşmenin bir arada bulunacağı teraslar, yüksek konum ve kurgularıyla kendi içlerinde birer yaşam merkezi görevi görecek. Zeminle sınırlı kalmayıp, yapıların ara ve çatı katlarında uygulanan peyzaj sayesinde ortak kullanım alanları yapı içlerine taşınırken, aynı zamanda suyun ve ağaçların doğal iklimlendirme etkisinden de yararlanılacak.  

Çocuklar bu projede en büyük kral!

Dev satranç ve tırmanma halatları, korsan gemisi, su kaydırağı, mini-golf, kay-kay alanı, kapalı ve açık çocuk havuzu, kapalı çocuk kulübü ve anfitiyatro ile çocuklar da İstanbul Lounge'un keyfini en az büyükler kadar sürebilecek.

 

İstanbul lounge iletişim bilgileri

Web: http://www.erogluyapi.com.tr/

E-posta:  [email protected]
Tel: 444 37 97  

  • Etiketler:

Yorum Yaz