maritbet girişmaritbet
Innovia’da bayram fırsatı devam ediyor!

Innovia’da bayram fırsatı devam ediyor!

Innovia 2’den evinizi seçin, taksitlerinizi evinize taşınınca ödemeye başlayın üstüne bir de mobilyanız Yeşil İnşaat’tan hediye!


 
 
 
Innovia 2'den evinizi seçin, taksitlerinizi evinize taşınınca ödemeye başlayın üstüne bir de mobilyanız Yeşil İnşaat'tan hediye!
 
Sınırlı sayıda daireler kalan Innovia 2'nin evinizi seçin, taksitlerinizi evinize taşınınca ödemeye başlayın kampanyasından Kasım ayının sonuna kadar yararlananların ev mobilyaları da Yeşil İnşaat'tan hediye.
 
Haziran 2011'da teslim edilecek olan Innovia 2'den Kasım ayının sonuna kadar daire alan ev sahiplerine özel bir kampanya sunan Yeşil İnşaat her zamanki farklılığını yine gösteriyor.   Kasım ayının sonuna kadar Innovia 2. Etaptan bir daire alanlara ev mobilyaları hediye ediliyor. Innovia 2'de sınırlı sayıda kalan dairelerden satın alanlar hem ödemelerini taşındıklarında yapmaya başlayacaklar hem de Yeşil inşaat'tan mobilyaları için hediye çeki kazanacaklar.
 
1+1 daire satın alanlara 5.000 TL,  2+1 daire satın alanlara 8.000 TL ve 3+1 daire satın alanlara 10.000 TL değerinde mobilya hediye çeki Yeşil İnşaat tarafından verilecek.
 
Innovia 2'deki evlerine taşınmadan Innovia'nın satış ofisinin alt katında kurulacak özel showroomdan mobilyalarını seçebilecek ev sahipleri Haziran ayında evlerinin keyfini sürecek. Haziran 2011'in sonuna kadar geçerli olan hediye çekleri ile evinizi sizde dilediğiniz gibi döşeyin…


 
 
İnnovia iletişim bilgileri
Web: www.innovia.com.tr
E-posta: [email protected]
Tel: 0 212 414 08 00
 

  • Etiketler:

Yorum Yaz