maritbet girişmaritbet
Innovia 3’te ‘Keyfe keder ödeme planı’ 50 bin TL’ye!

Innovia 3’te ‘Keyfe keder ödeme planı’ 50 bin TL’ye!

Yeşil İnşaat'ın Innovia Beylikdüzü projesinde 3. Etap dairelerin fiuyatları 50 bin liradan başlıyor. İnnovia 3'te peşinat ve taksit miktarını konut alıcısı belirliyor

 

Beylikdüzün'de 14 bin konutluk dev Innovia Projesi ve bugüne kadar hayata geçirdiği avantajlı kampanyayla dikkat çeken Yeşil İnşaat'tan yeni bir kampanyaya daha imza atıyor.
 
Yeşil İnşaat'ın “Keyfe Keder” ödeme planı ile önce projeden ev seçiliyor ardından bütçenize uygun, dilediğiniz şartları seçiliyor. Projede banka masrafı olmadan, “0” faiz imkanı ile ev sahibi olunabiliyor. Ara ödemeleri ve taksit oranları da ev sahipleri tarafından belirleniyor.

İnnovia 3'te peşinat ve taksit miktarını konut alıcısı belirliyor. Yeşil İnşaat'ın Beylikdüzü'nde inşa ettiği İnnovia 3 Projesi'nde banka kredisiz sıfır faizle konut satışı yapılıyor. 'Keyfe keder ödeme planı'nın uygulandığı projeden ev alacak kişiler satın alacakları konut tipine göre verecekleri peşinatları kendileri belirliyor. Yeşil İnşaat kendi bünyesinde esnek ödeme planları ile konut satışı yapıyor.

3 bin 350 konuttan meydana gelen projede 1+0 konutlar için yüzde 30 peşinat verilmesi durumunda 60 ay sıfır faizle ödeme yapılabiliyor. Innovia 3'te peşinatlar 15 bin TL'den aylık taksitler de 583 TL'den başlıyor. İnnovia 3'te daire fiyatları 50 bin TL'den başlıyor.
 
 
 

İnnovia iletişim bilgileri
Web: www.innovia.com.tr
E-posta: [email protected]
Tel: 0 212 414 08 00
 


 
  • Etiketler:

Yorum Yaz