maritbet girişmaritbet
İNANLAR'DAN İLGİNÇ FORMÜL

İNANLAR'DAN İLGİNÇ FORMÜL

İnanlar, Atakent'teki Terrace Tema, Esenyurt'taki Terrace Mix ve Kartal'daki Asl-ı Bahçe'den oluşan 3 yeni gayrimenkul projesini, "şimdiye kadar uygulanmamış" 3 ev satın alma formülü ile satışa sundu.

"Metrekare satışı" formülünde, belli bölgelerdeki belirlenmiş dairelerden, daire yerine metrekare (hisse) alınabilecek.

"Aldıkça kazan, aldırdıkça kazan" formülünde ise İnanlar projesinden daire alan bir müşterinin, kendisini referans gösteren başka müşterinin aynı projeden daire aldığında dairenin değerinin yüzde 1.2'sini, onun altında bir önceki müşteriyi referans gösteren başka müşterinin yapacağı alışverişin yüzde 0.8'ini, onun da altında bir önceki müşteriyi referans gösteren başka müşterinin yapacağı alışverişin de yüzde 0.6'sını kazanacak.

"Eski evinizi getirin, hayalinize taşının" formülünde ise müşterilerin getirdikleri eski evlerinin satılabilir olması, mülkiyet ve imar sorunu olmaması ve belirlenen kriterlere uyması halinde bu evleri belirlenen ekspertiz bedeli üzerinden alınacak ve yeni evin peşinatına sayılacak. İnanlar Yönetim Kurulu Başkanı Serdar İnan, 3 altın projede 3 altın formülü hayata geçirdiklerini belirtti.

İnanlar İnşaat Terrace Tema İletişim Bilgileri

Web adresi: http://www.terracetema.com/

Mail: [email protected]

Telefon: 212 215 50 30

Fax: : 212 215 54 56

Cumhuriyet

Yorum Yaz