maritbet girişmaritbet
HANGİ SATIŞ OFİSLERİ AÇIK?

HANGİ SATIŞ OFİSLERİ AÇIK?

İstanbul’un farklı bölgelerinde yapılan konut projeleri bayram tatilini değerlendirmek için satış ofislerini açık tutuyor.

Çoğu, bayramın 2'nci gününden itibaren kapılarını açık tutan projeler, bugünlerde gerçekleştirilen mesaileri satışa çevirmek için özel kampanyalar da düzenlemiş durumdalar.

KAPILARINI AÇANLARIN KAMPANYALARI

* ARTAŞ: Arefe günü saat 10.00-16.00 arasında, bayramın birinci günü hariç diğer günler ise 11:00-17:00 saatleri arasında açık olacak. Avrupa Konutları'nda bayrama özel uygulanan kampanyaya göre yüzde 50 peşin verenler Haziran 2012'de banka kredisi kullanabilecek.

* BABACAN YAPI: Bayramın 3'üncü gününden itibaren satış ofislerini açık tutacağı Crown markalı konutlarında başlattığı yeni kampanyada, ‘hemen taşın sonra öde ve sıfır peşinat sıfır ara ödeme' formülünü kurdu. Kampanya Crown Deluxe, Crown Residence, Crown Tower ve Crown Park için geçerli.

* DELMAR YAPI:Elit Grand Palas isimli projesinin kapılarını bayramın 2'nci gününden itibaren açık tutacak. Bu arada şehir dışından gelecek misafirler için
Sabiha Gökçen Havaalanı'ndan Elit Grand Palas satış ofisine ücretsiz servis hizmeti verilecek.

* İHLAS HOLDİNG İNŞAAT: Bayram boyunca kapılarını açık tutuacağı
Bahçeşehir Ispartakule'de yapılan Bizim Evler 3 ve Bizim Evler 4 projeleri için yüzde 10 peşinatla ve anlaşmalı bankalarca 120 aya kadar vadeli ödeme seçenekleri sunuyor.

* ÖZYAZICI İNŞAAT: Bayramın 2'nci gününden itibaren kapılarını açık tutacağı
Maltepe Süreyyapaşa'daki Nish Adalar'da 120 aya kadar uzanan vade seçenekleriyle birlikte taksitler 12 aya kadar erteleniyor. İlk yıl taksit ödemeksizin 120 aya kadar vadeli ödeme seçeneğinin yanı sıra, ilk yıl 725 liradan başlayan taksitlerin olduğu ödeme planı da sunuluyor.

* PUSULA İNŞAAT: Firmanın
Beylikdüzü'nde hayata geçirdiği Nefes Residence projesinde bayram sırasında yüzde 7 indirimle ev sahibi olmak mümkün. Vadeli alımlarda ise yüzde 3'e varan indirimler söz konusu. Ayrıca ödenen peşinat miktarı 3 aya kadar taksitlendiriliyor. Projenin satış ofisi bayram boyunca hizmet verecek.

* ŞUA İNŞAAT:
Halkalı'da hayata geçirdiği Elite City projesinin satış ofisini bayramın 3'üncü ve 4'üncü günü açık tutacak. Firmanın bayram kampanyasına göre bir yıl taksit ödemeden ev sahibi olmak mümkün. Kampanya 50 daire için geçerli olacak.

* TEPE İNŞAAT: Maltepe'deki Narkule projesi için yüzde 5 peşinat ve 60 ay süresince yüzde 0.85'ten kredi sunuyor. Bu arada 12 ay boyunca sıfır faiz gibi çok avantajlı ödeme alternatifleri de geliştirdiği proje için satış ofislerinin kapısını bayramın 3'üncü ve 4'üncü günlerinde açık tutacak.

* YDA&KURULUŞ İNŞAAT: İstanbul Veliefendi'deki 786 dairelik The İstanbul projesinin kapılarını bayramın 2'nci gününden itibaren açık tutacak ortaklık, 36 aya faizsiz, 60 aya da yüzde 0.40 oranında faizli taksitlendirme uygulaması yapacak.

Yavuz Karaman/Milliyet

Yorum Yaz

Benzer Haberler

Artaş Holding, 6 projesini 2024'de teslim ediyor
  • 14.03.2024 14:10

Artaş Holding, 6 projesini 2024'de teslim ediyor

Kurulduğu günden itibaren kalite odaklı projeler üreten ve faaliyet gösterdiği s ...

Avrupa Konutları Kartal Esentepe projesi işte böyle olacak!
  • 20.10.2022 15:32

Avrupa Konutları Kartal Esentepe projesi işte böyle olacak!

Konum, fiyat listesi, örnek daire, ödeme planı, satış ofisi gibi detayların mera ...

Avrupa Konutları Esentepe reklam filmi yayında!
  • 19.10.2022 11:06

Avrupa Konutları Esentepe reklam filmi yayında!

Artaş İnşaat tarafından hayata geçirilen Avrupa Konutları Esentepe projesinin re ...

Avrupa Konutları'ndan büyük ''Yeni Yıl'' kampanyası!
  • 21.12.2020 11:04

Avrupa Konutları'ndan büyük ''Yeni Yıl'' kampanyası!

Konutun markası Avrupa Konutları'ndan büyük ''Yeni Yıl'' kampanyası. Yamanevler, ...