maritbet girişmaritbet
GÜZELBİRYER'DE PEŞİNAT YOK!

GÜZELBİRYER'DE PEŞİNAT YOK!

Koray İnşaat tarafından Bursa'da hayata geçirilen Güzelbiryer projesinin 2. etap satışları devam ediyor.

İlk etaptaki 128 konutun Mayıs 2010 tarihinde sahiplerine teslim edildiği Güzelbiryer'in 2'nci etabında satışa sunulan 79 konut yıl sonuna kalmadan sahiplerine teslim edilecek.

Bursa'daki prestij projesinin 128 konuttan oluşan ilk etabını, Mayıs 2010 tarihinde teslim eden Koray İnşaat, Bursa GüzelBirYer'in 2'nci etap konutlarını da yıl sonuna kalmadan sahiplerine teslim edecek.

"BURSALILAR'IN EN BEĞENDİĞİ PROJE"

Koray İnşaat Genel Müdür Yardımcısı Ali Pusat, “Bursa Güzelbiryer” projesinin, kentin en prestijli konut projelerinden birisi olduğunu belirterek, ilk günden bu yana projeye gösterilen ilginin de bunu ortaya koyduğunu söyledi. Pusat, sözlerini şöyle sürdürdü:

“Bursalılar, ‘Güzelbiryer'i çok beğendiler. Hatta Selas Turkey adlı bağımsız bir araştırma şirketi tarafından Bursa özelindeki konut projelerinin beğenisine yönelik Mayıs 2011 tarihinde yapılan araştırmada, Bursalıların en beğendiği konut projesi olarak belirlendi. Sitedeki renkli yaşam, pek çoğumuzun özlemini çektiği sıcak komşuluk ilişkileri, yüzde 73'ü yeşil alana ayrılmış tamamı dört katlı bloklardan oluşan mimari yapısıyla, bahçe düzenlemesi ve peyzajıyla, çocuklar için oyun alanlarıyla, kente yakın ama kent karmaşasından uzak lokasyonuyla, projeye ilgi beklediğimizin ötesine geçti. Bu ilgi nedeniyle, küresel krizin etkisinin en yoğun yaşandığı bir dönemde satışa sunmamıza rağmen ilk etapta yer alan 128 konutun tamamına yakını tükendi. Güzelbiryer Bursa'da konutta kalitenin simgesi haline geldi.”

Güzelbiryer projesinin yatırım değerinin de oldukça yüksek olduğuna dikkat çeken Pusat, “Koray İnşaat olarak projelerimize yatırım yapanlara kazandırma geleneğimizi Güzelbiryer'de de sürdürdük. Birinci etaptaki daire sahipleri, dünyanın yaşadığı en büyük ekonomik krize rağmen daha şimdiden %35'i aşan kazançlar sağladılar” dedi.

ÖDEME SEÇENEKLERİ

2'nci etap konutlarının satışına, cazip ödeme seçenekleri içeren büyük bir kampanyayla başladıklarını ifade eden Pusat, “‘Güzelbiryer'de yaşamak veya yatırım amaçlı konut satın almak isteyen Bursalılara, maksimum kolaylığı ve avantajı sağlamaya gayret ettik” dedi. Pusat, Akbank, Garanti Bankası, Yapı Kredi ve Vakıfbank'la da işbirliği yaptıklarını belirterek, ödeme seçeneklerine ilişkin olarak şu bilgileri verdi:

“Satış kampanyamızı planlarken, Güzelbiryer'de oturmak isteyebilecek herkesin ekonomik koşullarını dikkate alan farklı ödeme seçenekleri hazırladık. Bu ödeme seçenekleri içinde, hiç peşinatsız ödeme seçeneği, vade farksız ödeme seçeneği, peşinatı 1 yıl erteleme seçeneği, yüzde 25'i peşin, vade farksız, 48 ay vadeli ödeme seçeneği gibi seçenekler bulunuyor. Peşin ödeme durumlarına göre farklı vade ve ödeme seçenekleri de sunuyoruz.”

25 FARKLI KONUT TİPİ

Toplam 120 bin metrekare üzerine inşa edilmekte olan “Bursa Güzelbiryer” projesi tamamlandığında yaklaşık 750 konuttan oluşacak. 1+1'den 4+1'e kadar 25 farklı tipte konut bulunan projede binalar 4 katlı olarak inşa ediliyor.

Yüzde 73'ü yeşil alan olan, özel peyzajı, Uludağ manzaralı terasları, çocukların fiziki ve zeka gelişimine uygun oyun parkları, geniş imkanlar sunan sosyal tesisleri gibi özellikleriyle gerçek anlamda bir yaşam alanı sunan projenin, yaklaşık 175 milyon liralık yatırımla tamamlanması öngörülüyor.

Bursa Güzelbiryer 2. Etap

0224 242 66 00

http://guzelbiryer.com/

Yorum Yaz

Benzer Haberler

Emlak Katılım, 5 yeni şube daha açtı
  • 09.05.2024 11:07

Emlak Katılım, 5 yeni şube daha açtı

Emlak Katılım, Bursa'da Demirtaş, İstanbul'da Tuzla Sanayi, Bayrampaşa, Beylikdü ...

Uludağ'ın kıvrımlı yolları her mevsim çok güzel!
  • 24.04.2024 12:43

Uludağ'ın kıvrımlı yolları her mevsim çok güzel!

Türkiye'nin önemli kış turizmi merkezlerinden Uludağ, her mevsim ayrı güzelliğe ...

Togg, İstanbul ve Bursa'da mobil deneyim merkezi açtı
  • 22.03.2023 13:04

Togg, İstanbul ve Bursa'da mobil deneyim merkezi açtı

Akıllı cihazlarını kullanıcılarla doğrudan buluşturan Togg, kullanıcıya daha yak ...

Bursa'daki 6 asırlık medrese bilim meraklılarını ağırlamaya başladı
  • 08.03.2023 13:42

Bursa'daki 6 asırlık medrese bilim meraklılarını ağırlamaya başladı

Fatih Sultan Mehmed'in hocalarından Molla Yegan'ın Bursa'da ders verdiği 6 asırl ...

Depremin 222. saatinde enkazdan sağ çıkarıldı!
  • 15.02.2023 11:25

Depremin 222. saatinde enkazdan sağ çıkarıldı!

"Asrın felaketi" olarak nitelendirilen depremlerin 222. saatinde, Kahramanm ...

Bakan Karaismailoğlu: "İstanbul-Bursa seyahat süresi YHT ile 2 saat 15 dakika olacak"
  • 02.01.2023 16:10

Bakan Karaismailoğlu: "İstanbul-Bursa seyahat süresi YHT ile 2 saat 15 dakika olacak"

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adi Karaismailoğlu, Bursa-Emek-YHT-Şehir Hastanesi M ...