maritbet girişmaritbet
Grand Slam Properties Konutları'nda tanıtım fiyatı

Grand Slam Properties Konutları'nda tanıtım fiyatı

Adını ünlü tenis turnuvasından alan ve Hollandalı yatırımcılar tarafından kurulan Grand Slam Properties, İstanbul’daki ilk konut projesine aynı isimle başladı

Hollanda'nın ünlü yatırımcıları tarafından kurulan Grand Slam Properties, ilk konut projesi inşaatını İstanbul'da Anadolu Yakası'nın gelişen bölgesi Çekmeköy Taşdelen'de gerçekleştiriyor. Şirket, adını ortakları arasında yer alan şampiyon tenisçi Paul Haarhuis'in kazandığı 4 tenis açık turnuvasının ortak adı olan Grand Slam'dan alıyor. Grand Slam Properties, 1+1'den, 3+1'e kadar 9 tipte 74 daireden oluşan projesinde, Avrupa'nın yüksek kalitedeki konut standartlarını yansıtıyor. Projenin pazarlama ve satışını üstlenen RE/MAX Armoni Ofisi, lüks konutlardan ilk 10'u için, müşterilerini"tanıtım fiyatı" avantajından yararlandırıyor.

Çekmeköy Taşdelen'in orman havasının solunduğu 4 bin 760 metrekarelik arazi üzerinde, 7 katlı 3 bloktan oluşan Grand Slam Properties Konutları projesinde, 99 metrekareden 330 metrekareye kadar, 1+1, 2+1 ve 3+1, geniş ve lüks daire seçenekleri yer alıyor. Projede her dairenin tüm odaları havuza bakarken, kiriş ayrıntısı görünmeyen oda dizaynı, ileri mühendislik ve modern mimari yaklaşımı ortaya koyan özelliklerden biri olarak göze çarpıyor. Pazarlama ve satışı RE/MAX Armoni tarafından yürütülen projede daire fiyatları 168 bin lira ile 480 bin lira arasında değişiyor.

Fiyatlara her şey dahil
Projenin haziran ayı başından itibaren başlayan satışlarında, ilk 10 daire ile sınırlı olmak üzere, metrekare fiyatlarında 2 bin 200 lira yerine, bin 630 liralık özel fiyat avantajı uygulanıyor.

Boğaziçi ve Fatih Sultan Mehmet köprüleri ile kent merkezlerine trafiksiz ulaşım kolaylığı sayesinde, şehrin içinde olduğu halde şehir dışındaki gürültüsüz yaşamı sunan projede, yüksek kalite ve yaşam standardı ön planda tutuluyor. Daireler, sahiplerine, özel dizayn mutfağı ve doğal taş dekorlu banyolarıyla, özel yapım kapıları, Salamander PVCleri, lamine parkesi, iç ve dış ünitesiyle montajı tamamlanmış Siemens klimaları ve kombisi, Siemens üçlü ankastre setleri, odalarda gömme dolaplarına kadar her şeyiyle eksiksiz olarak sunuluyor.

Projede, 90 araç kapasiteli geniş otoparkın yanında her konut için 4-6 metrekarelik kilitlenebilir özel depolar da yer alıyor. Kapalı otoparktan konutlara çift asansörle direkt olarak ulaşılabiliyor. Bina yerleşimi 1.450 metrekare üzerine inşa edilirken, çocuk parkı, basketbol-voleybol sahası, yüzme havuzu, kafeterya ve restoranda, aileler ve arkadaşlarla yorgunluk atıp dinlenebilecek toplam 3 bin 300 metrekare ayrılıyor.

Geniş sosyal imkânlara sahip
Bunların yanında jakuzi, sauna, spor salonu, kapalı çocuk oyun salonu, bilardo, masa tenisi, giyinme odaları, WC, duşlar ve otopark için 2.400 metrekarelik alan kullanılıyor. Çocukların güvenliği için, basketbolvoleybol sahasında, çocuk parkı ve kapalı oyun salonunda çocuklar keyifle oynarken, ileri teknoloji ürünleri kamera sistemi yardımı ile dairelerden rahatlıkla izlenebiliyor.

Grand Slam Konutları iletişim bilgileri
Web:
www.grandslam.com.tr
E-posta: [email protected]
Tel: 0216 484 80 04

  • Etiketler:

Yorum Yaz