maritbet girişmaritbet
Evviva Gümüş City'de 10 TL kampanyası devam ediyor

Evviva Gümüş City'de 10 TL kampanyası devam ediyor

Bulut İnşaat, Evviva Gümüş City’deki "Günde 10 TL'ye Ev" kampanyasıyla 1+1, 2+1, 3+1 daire seçenekleriyle 2 bin 600 konut ve 120 ticari alanıyla hayalleri gerçeğe dönüştürüyor

Bulut İnşaat, Evviva Gümüş City'deki "Günde 10 TL'ye Ev" kampanyasıyla 1+1, 2+1, 3+1 daire seçenekleriyle 2 bin 600 konut ve 120 ticari alanıyla hayalleri gerçeğe dönüştürüyor. İstanbul'un yükselen değerlerinden Esenyurt İlçesi'nde hayata geçecek Evviva Gümüş City sosyal donatı alanlarının çokluğuyla yeni ve seçkin bir yaşam alanı sunuyor.

Müşteri taleplerini en iyi fiyat, en iyi kalite ve en iyi hizmet politikası ile karşılayan Bulut İnşaat'ın, ‘Günde 10 Liraya Ev' kampanyasıyla Türkiye'de ev sahibi olma imkânlarına farklı bir yenilik getirdiklerini de vurgulayan Temel Bulut, "Bugüne kadar kaliteden ve konfordan ödün vermeden hayata geçirdiğimiz projelerimizi gelecekte de sürdüreceğiz. Deprem riski bulunan İstanbul ve Marmara Bölgesi'nde zemin etüdü ve statik hesapları uzmanlarca yapılan, radyo jeneral temel ve fore kazık sistemiyle hazırlanan projelerimizde insanların güven içinde yaşamaları için araştırmalarımıza devam edeceğiz" şeklinde konuştu.

Ev sahibi olmak isteyen herkese günde 10 TL'den başlayan ödeme avantajları ve geniş taksit seçenekleri sunarak ilgi çeken Bulut inşaat, 2 bin 600 konutluk yeni projesi "Evviva Gümüş City"nin de satışlarına başladı. Evviva Gümüş City %75 yeşil alanıyla, Avrupa Yakası'nda markalı konut üreticilerinin tercih ettiği yeni cazibe merkezi Esenyurt Bölgesi'nde bulunuyor. Teknolojinin son imkanları kullanılarak mikromimari ve makrodizayn düşünülerek tasarlanan projede konut ve residence'ın yanı sıra 120 ticari alanı bulunan alışveriş merkezi de yer alıyor.

Her biri 31 katlı 5 blok ve bir residence'den oluşan projede konumuna göre taksitli daire fiyatları;
1+1, 65 m² 63.500 TL
2+1, 110 m² 107.250 TL
3+1, 140 m² 136.500 TL


Peşin ödemelerde %10 indirim uygulanan dairelerin fiyatları ise; 57.150 TL ile 122.850 TL arasında. Aidatlar ise 60 TL ile 100 TL arasında değişiyor.

Evviva Gümüş City'de tüm daireler için mutfak dolaplarına ek olarak; ankastre davlumbaz, fırın ve set üstü ocak, banyo için hilton lavabo, duşakabin, banyo dolabı yer alıyor. Islak zeminler için birinci sınıf kalite seramik ve granit, odalarda laminant parke kullanılıyor. Ayrıca daireler merkezi uydu sistemi, wirelees internet ve Dijitürk alt yapısına da sahip bulunuyor.
Evviva Gümüş City'nin zemin etüdü ve statik hesapları uzmanlarca yapılarak, proje radyo jeneral temel ve fore kazık sistemiyle ayrıca tünel kalıp kullanılarak, son deprem yönetmeliğine uygun olarak hazırlandı.

Kartlı Sistemle Siteye Giriş
Günden güne kalabalıklaşan ve güvenliğin daha da önem kazandığı İstanbul'da Bulut İnşaat sakinlerinin huzurunu düşünerek güvenlik hizmetlerini artırdı.

Konut sahiplerinin ve misafirlerin resepsiyonda karşılandığı Evviva Gümüş City'de; güvenlik görevlilerinin yanı sıra, 7/24 kayıt yapan kameralar ve kartlı giriş sistemi bulunuyor. Evviva Gümüş City, sakinlerinin kaygı taşımadan çocuklarını parka bırakabilecekleri, kapılarını kapattıktan sonra evlerini düşünmeyecekleri güvenli bir yaşam alanı sunuyor.

Evviva Gümüş City'de araçlarınız da güvende. Her daireye özel park yeri bulunan ve 24 saat kayıt yapan kameralarla kontrol edilen otoparkta katlara asansörle çıkış da mevcut.

Evviva Gümüş City Sosyal Alanlarıyla Dikkat Çekiyor
Metropol hayatının karmaşası ve yoğun stresinden kurtulmak Evviva Gümüş City'de hiç zor değil. Muhteşem peyzajlı bahçelerde kitap okuyup sohbet edebileceğiniz oturma alanları rahatlatıcı bir ortam sunuyor.

Ayrıca açık ve kapalı yüzme havuzu, güneşlenme ve seyir alanları, fitnes center, sauna, tenis kortu, voleybol sahası, koşu-yürüyüş ve bisiklet parkurları, kafeterya gibi sosyal donatılar Evviva Gümüş City sakinlerinin günlük ihtiyaçlarından fazlasını karşılayacak nitelikte tasarlandı.

Çalışan Aileler İçin Kreş İhtiyacı Unutulmadı
Evviva Gümüş City'de metropol insanının yaşadığı en büyük sıkıntılardan biri olan kreş de unutulmadı. Yaşadığınız site içerisinde çocuklarınızı güvenle bırakabileceğiniz kreş, çocuk oyun salonu ve çocuk parkı da bulunuyor.

Evviva Gümüş City, Havalimanına Sadece 17 Km!
Evviva Gümüş City, iki tarafı göl, bir tarafı orman, bir tarafı deniz olan Esenyurt'ta bulunuyor. Özel konumu sayesinde TEM Otoyolu ve E5 karayoluna 2 dakikalık mesafede olan Evviva Gümüş City, her yıl onlarca fuarın gerçekleştiği TÜYAP ve CNR fuar merkezlerine yakınlığı ile de dikkat çekiyor. Proje, Atatürk Havalimanı'na 17 km, ayrıca Torium, Migros, Bauhaus, Carrefour ve Real'e 5 dakika uzaklıkta.

Beylikdüzü Evviva Evleri iletişim bilgileri

Web: http://www.evvivagumuscity.com/

Web: http://www.evvivaevleri.com/

Tel:   444 2 561

  • Etiketler:

Yorum Yaz