maritbet girişmaritbet
Evora Samandıra yarın satışa çıkıyor! 100 daireye özel indirim!

Evora Samandıra yarın satışa çıkıyor! 100 daireye özel indirim!

Teknik Yapı, Samandır'daki yeni projesi Evora'yı A Plus Konut Fuarı’nda tanıtacak ve 100 daireyi fuara özel fiyatlarla satışa sunacak. Evora peşinatlar 777 liradan başlayacak

 

 

 

Fulya Fuar merkezi, gayrimenkul sektöründe bir ‘ilk'e sahne olacak. Teknik Yapı, sektörde bir ilki gerçekleştirerek, yeni projesi Evora'yı A Plus Konut Fuarı'nda tanıtacak ve 100 daireyi fuara özel fiyatlarla satışa sunacak.

Teknik Yapı, 22-24 Ekim tarihlerinde Fulya Fuar Merkezi'nde düzenlenecek olan A Plus Konut Fuarı'nda Türkiye'de ‘ilk'e imza atarak yeni projesi Evora'nın lansmanını gerçekleştirecek.

A Plus Konut Fuarı'nın açılışında bir basın toplantısı düzenleyecek olan Teknik Yapı, tanıtacağı Evora projesindeki 100 dairesini fuara özel fiyatlarla satışa sunacak. Fuarda tanıtacağı Evora için özel fiyat avantajı sunacak olan Teknik Yapı, satışa çıkaracağı daireler için yüzde 5 indirim uygulayacak. Samandra bölgesinde hayata geçirilecek olan ve ekonomik fiyatlarla satışa sunulacak Evora'daki daireleri almak isteyenler, 777 TL'den başlayan peşinatları kredi kartıyla bile ödeyebilecek. Evora'da yüzde 1 peşinat, sıfır faiz ve 120 ay vadeli satış fırsatları, fuar süresinde de uygulanacak.

 

Evora iletişim bilgileri

Web: http://www.teknikyapi.com/

E-posta: [email protected]

Tel: 444 10 08

  • Etiketler:

Yorum Yaz