maritbet girişmaritbet
Evora’da yüzde 1 peşinat 120 ay vade!

Evora’da yüzde 1 peşinat 120 ay vade!

Teknik Yapı Holding Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Durbakayım, Evora Projesi'nin %45'inin satıldığını söyledi. Samandıra'daki Evora'da satışların yüzde 22'sini 3+1 tipi daireler oluşturdu

Teknik Yapı'nın geçen yıl ekim ayında satışa sunduğu Şamandıra bölgesindeki Evora projesi'nin yüzde 45'i satıldı. Projede satışların öngördükleri trendde devam ettiğini vurgulayan Teknik Yapı Holding Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Umut Durbakayım, "Satışa başlamadan önce taahhüt ettiğimiz ilk yüz dairede yüzde 5 iskontolu satış kampanyasının etkisi önemli rol oynadı.


Tahmin ettiğimiz gibi gelen taleplerin büyük bölümü 1 + 1 tipi dairelerimize yönelik oldu. Genç çiftlerin tercihi sonucunda gerçekleştirilen satışların yüzde 45'ini 1 + 1 tipi daireler oluşturdu. Gerçekleştirilen satışlarda dikkat çeken bir diğer nokta ise 3+1 tipi dairelere olan ilgiydi. Projenin tamamen yeşil alan içinde olması, sosyal tesis ve spor imkanları geniş ailelerin de ilgisini çekti, özellikle merkezi bölgelerdeki trafik ve stresten uzaklaşmak isteyen ancak bu gibi özellikleri arzu eden aileler 3+1 tipi dairelere talep gösterdi. Bunun sonucunda da gerçekleşen satışların yüzde 22'sini büyük 3+1 tipi daireler oluşturdu" dedi.


Peşinat 845, taksitler 538 TL'den başlıyor

Yüzde 1 peşinat ve 120 ay vade seçeneği sunulan Evora'da, değişen peşinat tutarına göre 48 aya kadar sıfır faiz seçeneği de sunduklarını anlatan Durbakayım, "Kira öder gibi taksit ödemek isteyenler ise 120 aya kadar değişen seçeneklerde, belirleyecekleri peşinata göre ortalama 538 TL'den başlayan taksit avantajlarını tercih edebiliyor" diye devam etti.

Evora projesinde 845 liradan başlayan peşinatlar gibi aidatların da minimum seviyede olacağının altını çizen Durbakayım, İnsanlar artık konut alırken sadece fiyata bakmıyor, sahip olma maliyetinin ötesinde kullanım maliyetini de dikkatle araştırıyor" şeklinde konuştu. Durbakayım sözlerini şöyle sürdürdü: "Projelerimizde insanların kendine vakit ayırabilmesi için temizlik hizmetinden kuru temizlemeye kadar birçok hizmet veriyoruz. Ve bu hizmetlerin bedelini asgari seviyede alıyoruz."

 

Evora Samandıra iletişim bilgileri

Web: http://www.teknikyapi.com

E-posta: [email protected]

Tel: 0216 444 10 08

  • Etiketler:

Yorum Yaz