maritbet girişmaritbet
Eston Deniz’den ev alana Polo hediye!

Eston Deniz’den ev alana Polo hediye!

Eston Yapı, Eston Deniz projesinden haziran ayında ev alan herkese 2010 model VW Polo hediye edecek. Eston Deniz'de konut fiyatları 461 bin liradan başlıyor


 

Konut sektöründe bahar dönemiyle başlayan kampanyalı satışlara bir yenisi daha eklendi.
Eston Yapı'nın Büyükçekmece'deki Eston Deniz projesinden Haziran ayında bahçeli ve deniz manzaralı olan müstakil dubleks, ikiz dubleks veya katlı villa alan herkes, 2010 model VW Polo 1.4 lt 85 hp Comfortline Manuel aracın da sahibi oluyor.
 
Eston Deniz evlerinde 186 metrekareden başlayan ikiz dubleks villalar ile 176 m2'den başlayan katlı villaların fiyatları ise 461 bin ile 911 bin TL arasında değişiyor. Eston Yapı Genel Müdürü Kaan Yücel, bir grup gazeteciye proje alanında bilgiler vererek, Eston Deniz'de otomobil kampanyasının 31 Haziran'a kadar devam edeceğini söyledi.
 
Yücel, Eston Deniz'in satışta olan Kanyon etabında ise yine bu yıl satışa çıkacak 100-120 metrekarelik 17 adet rezidansın ruhsatını alma sürecinde olduklarını ifade ederek, , Eston Deniz'in spor merkezi ve marketi olacak bu bölümde rezidans hizmeti verileceğini ifade etti. Yücel, , Eston Deniz'in bu etabının 3'üncü mahallesinde ise denize karşı 6 katlı apartmanlar yer alacağını ve Haziran başında satışa sunacaklarını söyleyerek, 70-100-130 metrekare dairelerin metrekaresi 2 bin 700 liradan satılacağını kaydetti.
 
Eston Deniz'de Marina gelecek yıl açılıyor
Yücel, , Eston Deniz projesi kapsamında 500 yat kapasiteli bir marinan da bulunduğunu belirterek, Eston Deniz'de klüp binasının ve Enelka inşaat tarafından yapımı süren marinann gelecek yıl hizmete gireceğini açıkladı.
 


Eston Deniz iletişim bilgileri
Web: www.estondeniz.com

E-posta
: [email protected]
Tel: 0 212 850 20 20
 

  • Etiketler:

Yorum Yaz