maritbet girişmaritbet
ESKİ EVİ GETİR, YENİYİ GÖTÜR!

ESKİ EVİ GETİR, YENİYİ GÖTÜR!

İnanlar İnşaat'ın yeni projelerinden Terrace Mix'ten daire almak isteyenler eski evini, otomobilini vererek yeni evinin peşinatını ödeyebilecek.

Serdarİnan'ın 3 projesinde uyguladığı "eski evinizi getirin, hayalinize taşının" kampanyasında müşteriler eski evini, teknesini veya arabasını yeni ev alımında peşinat olarak verebiliyor.

İnan, Terrace Mix'de m2 fiyatlarının 1.800 lira, Asl-ı Bahçe'de 2.500 lira ve Terrace Tema'da da 2.900 liradan başladığını söyledi.

Esenyurftaki Terrace Mix, 7 blokta 1.125 daire ve 22 mağazadan oluşacak. Atakent'teki Terrace Tema projesi 416 daireden oluşuyor. Asl-ı Bahçe'de ise 17 katli tek blokta 90 daire var. İNANLAR İnşaat, Atakent'teki Terrace Tema, Esenyurt' taki Terrace Mix ve Kartal'daki Asl-ı Bahçe'den oluşan 3 yeni gayrimenkul projesini, sektörde ilk olacak '3 ev satın alma formülü' ile satışa sundu.

Şirketin Terrace Mix projesinde uygulanacak 'Aldıkça kazan, aldırdıkça kazan' formülü, projeden daire alan müşterilerin, kendileri sayesinde projeden daire alan her bir yeni alanın daire bedelinin belli bir yüzdesini kazanmasına dayanıyor.

Bu formülle parası az ama dostu çok olan insanlara hitap ettiklerini söyleyen İnanlar İnşaat'ın Başkanı Serdar İnan, "Terrace Mix'den ev alan ilk alıcılar, önce kendisini referans gösteren müşterinin aynı projedeki dairesinin değerinin yüzde 1.2'sini alıyor. Daha sonra o müşteriyi referans göstererek projeye giren yerıi alıcının daire bedelinin yüzde 0.8'ini kazanıyor. Sonrasında ise onun da altında bir önceki müşteriyi referans gösteren müşterinin yapacağı alışverişin de yüzde 0.6'sını elde ediyor" diye konuştu.

İnan, "Böylece 5 kişi refere ederek ve her refere tekrar 5 kişi refere ederse yüzde 101 gibi bir nakit kazanmak mümkün. Bu tutar kişinin borcundan da düşebiliyor" dedi.

Ev alamayan m2 alabiliyor Serdar İnan, Terrace Mix için tasarlanan 'Metrekare satışı' formülünde ise, örneğin 50 m2 bir evi almak isteyen bir allanın önce 10 metrekaresini alabildiğini, parası oldukça daha fazla m2 alarak evin zamanla sahibi olabileceğini, evin sahibi olmasa dahi, proje bittiğinde evin satışından, satın aldığı bölümün o günkü rayici kadar para kazanabileceğini kaydetti. İnan, "Bir bölgedeki 'ortalama m2 proje değeri' tespit edilip, bu değer üzerinden daireden 1 m-den az olmamak koşuluyla, hisse alınabiliyor" dedi.

Terrace Mix İletişim Bilgileri

Web adresi: http://www.terracemix.com/

Mail: [email protected]

Telefon: 212 215 50 30

Fax: : 212 215 54 56

Vatan

Yorum Yaz

Benzer Haberler

Serdar İnan 'İstanbul markasının yükselmesi lazım'
  • 18.12.2013 16:54

Serdar İnan 'İstanbul markasının yükselmesi lazım'

İnanlar İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Serdar İnan, Kuveyt Gayrimenkul Fuarı'nda ...

Serdar İnan, yeni tüketici kanununu yorumluyor!
  • 16.08.2012 14:22

Serdar İnan, yeni tüketici kanununu yorumluyor!

İnanlar İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Serdar İnan, yeni tüketici kanunu hakkında ...

Serdar İnan, İnanlar İnşaat'ı değerlendiriyor!
  • 31.07.2012 12:50

Serdar İnan, İnanlar İnşaat'ı değerlendiriyor!

İnanlar İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Serdar İnan, sektörün son durumundan ve şi ...

Terrace Mix projesine pilotun gözünden bakın!
  • 23.07.2012 16:10

Terrace Mix projesine pilotun gözünden bakın!

İnanlar İnşaat tarafından inşa edilen Terrace Mix projesinde son durumu emlaktas ...

Serdar İnan inşaat sektörünün geleceğini değerlendirdi!
  • 09.07.2012 17:38

Serdar İnan inşaat sektörünün geleceğini değerlendirdi!

İnanlar İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Serdar İnan inşaat sektörünün bugünkü duru ...