maritbet girişmaritbet
Elite City'de 24 ay sıfır faizle!

Elite City'de 24 ay sıfır faizle!

Elite City Halkalı'da isteyene yüzde 30 peşinatla 24 ay faizsiz iç finansman modeli ile taksitlendirme imkânı sunuluyor

Elite City Satış ve Pazarlama Müdürü Ahmet Sarıcalı, İstanbul Halkalı Atakent'te inşa edilen Elite City ile bölgeye değer kattıklarını belirterek, modern ve şık mimarisi, sosyal tesisler, yüzme havuzu, alışveriş birimleri ve 24 saat güvenlik hizmeti ile hayatı yeniden yorumladıklarını söyledi.

24 saat güvenlik hizmeti

Daha önce Anadolu yakasında gerçekleştirdiği projelerle adından söz ettiren Şua İnşaat ile Emlak Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı'nın hasılat paylaşımı yöntemiyle İstanbul Halkalı Atakent'te inşa ettiği Elite City projesi bölgeye değer katma hedefinin yanı sıra sakinlerine ayrıcalıklı bir yaşam alanı vadediyor. Elite City Satış ve Pazarlama Müdürü Ahmet Sarıcalı, projenin modern ve şık mimarisi, açık ve kapalı sosyal tesisleri, yarı olimpik yüzme havuzu, kapalı yüzme havuzu, alışveriş birimleri, çocuk merkezi ve 24 saat güvenliği ile hayatı yeniden yorumladığını söyledi.

Yüzde 89'u yeşil alan

Ahmet Sarıcalı, projenin sosyal donatısı ve yüzde 89 yeşil alanı ile birlikte, tamamı kapalı otopark alanları sayesinde araç trafiğinden arındırılmış bölgedeki tek proje olduğunu söyledi. Sarıcalı, “Elite City kalite, konfor, güvenlik ve huzur arayanların yeni adresi olacak” dedi. 590 konutluk projenin kısa zamanda yarısından fazlasının satıldığını kaydeden Sarıcalı, kalan sınırlı sayıdaki daire için, peşinatı teslimde ödeyip çok uygun kredi oranları ile daire sahibi olunabileceğini belirterek "İsteyene yüzde 30 peşinatla 24 ay faizsiz iç finansman modeli ile taksitlendirme imkânı sunuyoruz" dedi. Konvansiyonel sistemle yapılan projeye tamamen porselen seramikle kaplı dış cepheler binalara her daim yeni ve temiz bir görüntü ve ısı izolasyonu sağlıyor.

Elit side Pendik'te standartları yükseltecek

 Şua İnşaat, İstanbul Pendik'teki yeni projeleri Elite Side için ön talep toplamaya başladı. Şirket yetkilileri beklenenin üzerinde bir ilgi ile karşılaştıklarını belirtti. Proje Satış Yöneticisi Seda Hercan, projenin E-5'in hemen kenarındaki deniz manzaralı arazisiyle ve tam teşekküllü 2 hastaneye, bol yıldızlı otellere, alışveriş merkezlerine, havalimanına, kamu ve özel okullara, deniz ulaşımına ve inşaatı devam eden metro güzergahına yakınlığı ile cazibesini yükselttiğini söyledi. Pendik'te yakın bir tarihte başlayacak Elite Side için geri sayımın başladığını kaydeden Hercan, profesyonel bir ekiple tüm detayları göz önünde bulundurarak yoğun ve özenli bir çalışma yürüttüklerini söyledi. Hercan, Şua İnşaat'ın her yeni projesinin bir öncekinden daha iyi olması niyet ve gayretinde olduğunu belirterek "Elite Side Pendik'te standartları yükseltecek" dedi.

 Elite City iletişim bilgileri
Web: www.elitecity.com.tr
Tel: 0212 472 72 55  

  • Etiketler:

Yorum Yaz