maritbet girişmaritbet
Elite City'de 0 peşinat 0 faiz imkanı!

Elite City'de 0 peşinat 0 faiz imkanı!

Şua İnşaat ve Emlak Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı tarafından inşa edilen Elite CityHalkalı projesinde kalan konutlar için yüzde 0 faiz veya yüzde 0 peşinat seçeneği sunuluyor

Şua İnşaat ve Emlak Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı tarafından hasılat paylaşımı modeliyle inşa edilen İstanbul Halkalı Atakent'teki Elite City'nin yüzde 40'ı satıldı. Şua İnşaat Başkanı Nimetullah Kaya, modern ve şık mimariye sahip Elite City'de amaçlarının küçük metrajlı, tünel kalıp ve araziye serpiştirilmiş, ticari esaslı bir proje değil, geniş, ferah konutlardan oluşan bir projeye imza atmak olduğunu söyledi.

0 peşinat 0 faiz imkanı

Nimetullah Kaya, projede yer alan 590 konutun Aralık 2010'da satışa çıktığını ve bugüne kadar yüzde 40'ının satıldığını söyledi. Kalan konutlar için yüzde 0 faiz veya yüzde 0 peşinat seçeneği sunduklarını belirten Kaya, "Yüzde 89'u yeşil alana ayrılan projede açık ve kapalı sosyal tesisler, yarı olimpik yüzme havuzu, kapalı havuz, alışveriş birimleri, çocuk merkezi, kapalı otopark ve 24 saat güvenlik hizmeti mevcut.

10 yıla kadar vade imkanı sağlanıyor
ŞUA inşaat müşterilerine özel 10 yıla kadar taksit imkanı sağlıyor. Ayrıca daireler için hiç peşinat ödenmiyor. Bu da Elite City'den daire sahibi olmak isteyenlere finansman kolaylığı sağlıyor. Yatırım açısından da oldukça elverişli olan Elite City'nin 1 yıl içerisinde en az yüzde 25,2 yıl içerisinde ise yüzde 60 kazandıracak bir yatırım olacağı öngörülüyor. Yüzde 89'u yeşil alan olan Elite City'de tüm araçlar sitenin altına konumlanan kapalı otoparka park edüiyor. Site içerisinde araç dolaşmasına izin verilmeyen Elite City, çocuklu ailelerin ilgisi yoğun olarak gözleniyor.

 

Elite City iletişim bilgileri
Web: http://www.elitecity.com.tr/
Tel: 0212 472 72 55 

  • Etiketler:

Yorum Yaz