maritbet girişmaritbet
Ekinevler'de sıfır araba hediye!

Ekinevler'de sıfır araba hediye!

İstanbul’daki konsept villalarının en yenilerinden olan Ekinevler kendisine komşu bulana ve evi alana sıfır kilometre otomobil hediye ediyor

İstanbul'daki konsept villalarının en yenilerinden olan Ekinevler kendisine komşu bulana ve evi alana sıfır kilometre otomobil hediye ediyor.  Ekinevler'den villa alacak bir kişi, başka bir arkadaşına aynı siteden ev aldırması halinde anahtar teslim bir otomobil kazanıyor. Kampanya kalan 8 villa için geçerli olacak ve otomobil markası belirlenen seçenekler içinden seçilebilecek.  

İstanbul'a 30 dakika mesafede

İstanbul merkeze 50 KM uzaklıktaki Silivri'ye bağlı Selimpaşa bölgesinde yer alan Ekinevler 2 kat ve toplamda 230 Metrekare üzerine yapılandırılmış. Evlerin en önemli özelliği ise otoyol bağlantısına giriş sağlanmış olması. Dolayısı ile otoyol üzerinden İstanbul merkeze gidiş 30 dakikaya iniyor. Evlerin tüm özellikleri hem yaz hem kış oturumuna göre düzenlenmiş.  Halen 7 ailenin oturduğu sitede kalan evlerin satışında ailelere öncelik veriliyor.  

Her biri 500.000 TL'den satışa çıkan villaların 200 metrekare bahçesi ve bağımsız otoparkları mevcut.  Toplamda 5 odası bulunan evlerin lüks yaşama dair tüm detayları planlanmış.

Bir komşuya bir otomobil

 Villa alacak her bir kişi getirdiği her bir komşu için ve kendisi için sıfır kilometre bir otomobil kazanıyor. Otomobiller ise Peugeot 206 veya ve Toyota Yaris olarak belirlendi. Kampanya ile son 8 villa satışa çıkıyor.

Nasıl gidilir?

Istanbul'dan Silivri istikametine paralı gişelerden girdikten sonra Selimpaşa gişelerden çıkılarak ulaşılabilir.

 İletişim bilgileri

Tel: 0 212 731 88 53

Tel: 0 532 274 77 16

  • Etiketler:

Yorum Yaz