maritbet girişmaritbet
Dumankaya Modern'de sıfır peşinatla! 67 bin TL!

Dumankaya Modern'de sıfır peşinatla! 67 bin TL!

Dumankaya İnşaat tarafından İstanbul Bahçeşehir Esenyurt’ta hayata geçirilen Dumankaya Modern projesinde stüdyo dairelerde 67 bin liradan satılıyor. Dumankaya Modern’de taksitler de 838 liradan başlıyor

 

Dumankaya İnşaat tarafından İstanbul Bahçeşehir Esenyurt'ta hayata geçirilen Dumankaya Modern projesinde stüdyo dairelerde 67 bin liradan satılıyor. Dumankaya Modern'de taksitler de 838 liradan başlıyor.

Bahçeşehir Esenyurt'ta 22 dönüm arazi üzerinde 4 blok ve 6 kuleden oluşan Dumankaya Modern'de Stüdyo, 1+1, 2+1 ve 3+1 daire çeşitleriyle toplam 716 daire bulunuyor. Bunun yanı sıra farklı konseptlerde 7 avlu, 2 yüzme havuzu, çocuk yüzme havuzu, Kafeterya, Fitness Center, Sanat atölyeleri, Hobi odaları, Spor sahası, Çocuk oyun alanı, Yürüyüş ve koşu parkurları, yüzde 65 yeşil alan, Yansıma havuzları, Açık ve kapalı otoparklar, 24 saat güvenlik gibi birçok sosyal donatı Dumankaya Modern'de bir arada sunuluyor.

Dumankaya Modern'de fiyatlar 38 metrekare büyüklüklerde olan stüdyo dairelerde fiyatlar 67 bin liradan başlarken,  129 metrekarelik stüdyolar 237 bin liradan satılıyor.

Dumankaya Modern'de uygulanan verimli ödeme planına göre 40 ay sıfır faizle konut satılıyor. Aylık taksitlerin 838 liradan başladığı Dumankaya Modern'de ayrıca sıfır peşinatla 60 ay yüzde 0.78 faiz oranıyla konut alınabiliyor.

 

Dumankaya Modern İletişim bilgileri
Web: www.dumankayamodern.com
Web: www.dumankaya.com
E-posta: [email protected]
Tel: 0 216 444 7 222

  • Etiketler:

Yorum Yaz