maritbet girişmaritbet
Dumankaya İnşaat'tan altın değerinde 8 ayrı fırsat!

Dumankaya İnşaat'tan altın değerinde 8 ayrı fırsat!

Dumankaya’nın 8 Altın Fırsat kampanyası ile sıfır faiz oranlarından %5’lik özel indirimlere, 6 ay taksit ertelemeden esnek ödeme tablosuna kadar birçok özel avantaj bir arada yer alıyor

Gayrimenkul sektörünün önde gelen kuruluşlarından Dumankaya İnşaat'ın düzenlediği “8 Altın Fırsat” kampanyası ile konut almanın önündeki engeller kalkıyor. Dumankaya Modern, İkon, Dumankaya Flex Kurtköy, Dumankaya Dizayn ve Adres Lobi projelerini kapsayan kampanya dahilinde özel indirimler, peşinatsız ödeme, yüzde sıfır faiz ile 40 aya kadar taksitlendirme olanakları ve avantajlı ödeme tabloları gibi birçok özel imkan bir arada yer alıyor.

Peşinat yok %5 indirim ya da Süper Takas Var

8 Altın Fırsat Kampanyası dâhilinde, peşin ya da konut kredisi kullanımında %5 indirimimkanlarının yanı sıra konut kredisi kullanan tüketiciler peşinat ödemeden ev sahibi olabiliyor. Kampanyada ayrıca, Dumankaya Finansman Sistemi ile ödemesi 30 ya da 40 aya kadar kredi masrafı olmadan sıfır faiz avantajları bulunuyor. Kredi taksitlerinin ödemesinin 6 ay sonra başladığı kampanyanın yanı sıra  DD Mortgage ile yapılan işbirliği sayesinde evini satıp yeni ev alacaklara yönelik yeni bir hizmet geliştirildi. Süper Takas adı verilen bu yeni hizmet ile birlikte Dumankaya'dan konut almak isteyenler, mevcut evlerinin satılmasını beklemeden DD Mortgage'a gelerek evlerini değerlendirip Dumankaya projelerinden diledikleri konuta sahip olabiliyorlar.

Evini Kiraya Ver Taksitini Yeniden Yapılandır 

Avantajlı ve esnek ödeme planları sunan 8 Altın Fırsat kampanyası çerçevesinde tüketiciler, diledikleri zaman ara ödemeler yaparak ödemelerini gelirlerine uygun hale getirebiliyor. Sık ödeyerek daha az faiz ödeme kolaylıklarının olduğu kampanyada, kredi ödemelerine düşük taksitlerle başlayanlar proje tamamlandığında evlerini kiraya vererek yeni taksit tutarlarını kendileri belirleyebiliyorlar.

 

 

 Dumankaya İnşaat iletişim bilgileri

Web: www.dumankaya.com.tr

Tel: 0216 444 7 222

  • Etiketler:

Yorum Yaz