maritbet girişmaritbet
Dumankaya’dan konut almak için 8 altın fırsat!

Dumankaya’dan konut almak için 8 altın fırsat!

Dumankaya’nın 8 Altın Fırsat kampanyası ile sıfır faiz oranlarından yüzde 5’lik özel indirimlere, 6 ay taksit ertelemeden esnek ödeme tablosuna kadar birçok özel avantaj bir arada yer alıyor

Peşinde yüzde 5 indirim

Dumankaya İnşaat'ın düzenlediği, Dumankaya Modern, İkon, Dumankaya Flex Kurtköy, Dumankaya Dizayn ve Adres Lobi projelerini kapsayan '8 Altın Fırsat' kampanyası dahilinde peşin ya da konut kredisi kullanımında yüzde 5 indirimin yanı sıra, konut kredisi kullanan tüketiciler peşinat ödemeden ev sahibi olabiliyor. Kampanyada ayrıca, Dumankaya Finansman Sistemi ile ödemesi 30 ya da 40 aya kadar kredi masrafı olmadan sıfır faiz avantajları bulunuyor.

Ödemeler 6 ay sonra

Kredi taksitlerinin ödemesinin 6 ay sonra başladığı kampanyanın yanı sıra, DD Mortgage ile yapılan işbirliği sayesinde evini satıp yeni ev alacaklara yönelik yeni bir hizmet geliştirildi. Süper Takas adı verilen bu yeni hizmet ile birlikte Dumankaya'dan konut almak isteyenler, mevcut evlerinin satılmasını beklemeden DD Mortgage'a gelerek evlerini değerlendirip Dumankaya projelerinden diledikleri konuta sahip olabiliyorlar.

Taksitini yeniden yapılandır 

Avantajlı ve esnek ödeme planları sunan 8 Altın Fırsat kampanyası çerçevesinde tüketiciler, diledikleri zaman ara ödemeler yaparak ödemelerini gelirlerine uygun hale getirebiliyor. Sık ödeyerek daha az faiz ödeme kolaylıklarının olduğu kampanyada, kredi ödemelerine düşük taksitlerle başlayanlar, proje tamamlandığında evlerini kiraya vererek yeni taksit tutarlarını kendileri belirleyebiliyorlar.

Vizyon Bulvar'da kiralama sürüyor

İstanbul'un en büyük kentsel dönüşüm alanlarından Kartal'a yeni bir 'vizyon' kazandırmayı amaçlayan Dumankaya Vizyon'un ofis ve ticari alanlara adını veren Vizyon Bulvar'da kiralamalar sürüyor. Toplamda 16 bin metrekarelik alana sahip Vizyon Bulvar'daki ofis ve diğer ticari alanların kiralaması için Dumankaya, gayrimenkul danışmanlığı alanında uluslararası hizmet sunan Jones Lang Lasselle ile anlaşmıştı. Her ihtiyaca ve gereksinime göre tasarlanan Vizyon Bulvar'daki ofis ve ticari alanlar 50 ile 5500 metrekare arasında değişiyor.

Dumankaya İnşaat iletişim bilgileri

Web: www.dumankaya.com.tr

Tel: 0216 444 7 222

  • Etiketler:

Yorum Yaz