maritbet girişmaritbet
Doğal Yaşam Köyü’nde 250 bin liraya villa! Yılsonunda teslim!

Doğal Yaşam Köyü’nde 250 bin liraya villa! Yılsonunda teslim!

Doğal Yaşam Köyü’nde 94 metrekarelik 2+1 dubleks konutlar 250 bin liradan satılıyor. Doğal Yaşam Köyü’nde konutlar Aralık sonunda teslim edilecek

 

Saros İnşaat olarak hafif çelik teknolojisi ile, %100 deprem güvenliği olan, şehir merkezinde sizlere nefes aldıracak Doğal Yaşam Köyü'nde artık 3 ay sonra yaşam başlıyor. 78 konuttan 13 konutun satışı sürüyor.

Çok farklı bitkilerin bulunacağı ve 14 çeşit hayvan türünün özgürce yaşayabileceği yemyeşil açık alanlar,  açık ve kapalı hayvan barınakları, 10 adet gölet, 110 metre uzunluğunda dere ve çok sayıda şelale ve hobi bahçelerinin bulunduğu Doğal Yaşam Köyü' nde,  sütünüzü kendiniz sağıp, yumurtalarınızı sıcak folluklardan alabileceğiniz gibi, alabalık göletinde balık tutma zevkini de yaşayabileceksiniz. Ayrıca 550 metre uzunluğunda, her iki tarafı meyve ağaçlarıyla çevrili yürüyüş yolunda, hem yürüyüş yapıp hem de taze meyvelerin lezzetleri ve mis kokuları eşliğinde keyifli sohbetler edebileceksiniz.

Köyümüzde geleneksel kurnalı- göbek taşlı Türk hamamı, sauna ve buhar odası, açık- kapalı yüzme havuzu, kafeterya ve gözleme evi de bulunuyor. Ayrıca teknolojinin getirmiş olduğu yenilik ve kolaylıkları bulmakta mümkün. 3 saniyede aktif hale gelebilen jenaratör, gece görüş kameraları ile oluşturulmuş güvenlik sistemi, zaman ayarlı otomatik sulama sistemi, komşularınız ve güvenlik görevlilerimiz ile görüşme yapmak için dahili telefon hattı, internet ve uydu sistemlerimizde mevcut

Bizler doğa ve hayvanlar ile iç içe, modern, güven ve huzur dolu yaşam alanları yaratıyoruz ve sizleri de aramızda görmek istiyoruz.

250 bin liradan satılıyor

Doğal Yaşam Köyü'nde 94 metrekarelik 2+1 dubleks konutlar 250 bin liradan satılıyor. Doğal Yaşam Köyü'nde uygulanan ödeme planına göre, yüzde 4 peşinat veriliyor, yüzde 0.87 faiz oranından da 120 aya kadar banka kredisi kullanılabiliyor. 12 aya kadar da sıfır faiz uygulanıyor.

 Türkiyenin seçkin bankaları Yapı Kredi ve Finansbank' ın proje kredisi ile sahip olabileceğiniz Doğal Yaşam Köyü'nde konutlar Aralık sonunda teslim edilecek.

Doğal Yaşam KöyüKumburgaziletişim bilgileri
Web: www.dogalyasamkoyu.com
E-posta: [email protected]
Tel: 0 212 884 17 23

  • Etiketler:

Yorum Yaz