maritbet girişmaritbet
Doğa Teras Evleri’nde 60 ay sıfır faiz!

Doğa Teras Evleri’nde 60 ay sıfır faiz!

Doğa Gayrimenkul ve Ena Gayrimenkul ortak girişimi olan Doğa Teras Evleri’nde Nisan ayına özel olarak hazırlanan %30 peşin 60 ay vade ve 0 faiz kampanyası yoğun ilgi nedeniyle Mayıs ayında da devam ediyor

 

Göktürk'de İde İş Merkezi,  Selenium Country,  Doğa Country,  Meşe  Park  ve   Doğa 77 gibi gerçekleştirdiği farklı projelerle adından söz ettiren Doğa Gayrimenkul, Mayıs 2010 ‘da Ena Gayrimenkul ile Göktürk'de ortak bir projeye başladı. Doğa Teras Evleri adı verilen bu  proje, 2 blokta toplam 63 daire ve sosyal tesis alanlarından oluşmaktadır. Farklı ihtiyaçlara cevap veren projede stüdyo dairelerin yanı sıra dubleks daireler de bulunmaktadır.

18.000m2 alanda 9500m2 inşaat alanına sahip olan projede 22 adet 1+1,         32 adet  2+1, 7 adet 3+1 ve 1 adet 4+1 daire bulunuyor. Büyüklükleri 58 m2 ile 203 m2 arasında değişen, orman manzarasına sahip daireler şimdiden yüksek talep görüyor. Her daireye ortalama 3 m2 depo alanı ve bir araçlık otopark yeri tahsis edilmektedir. Projenin çevresi ve garaj girişi 24 saat güvenlik elemanı ve kameralar ile donatılmıştır.

Ena Gayrimenkul bu projede tüm ortak alanların elektrik tüketiminde güneş enerjisinden faydalanarak enerji tasarrufu sağlamayı hedefliyor.Güneş enerjisi projede otopark, havuz, fitness, sauna, asansör gibi ortak alanlarda kullanılacak.Çatıda kullandırılacak güneş panelleri sayesinde hem karbon kirliliğinden kurtulacak hem de tüm ortak alanlarda kullanılacak elektrik için aidat ödemeyerek tasarrufta bulunabileceksiniz...

Doğa Teras Evleri A blokta sauna, pilates ve yoga salonu, bahçesinde ise çocuk oyun parkı bulunuyor. Kafe-bar ve infinity açık havuz  B Blok çatışında konumlandırılmış.

Doğa Teras Evleri kompakt yapısının yanı sıra ödeme seçenekleri ile de ön plana çıkıyor. Metrekare ve konumuna göre farklılık gösteren dairelerin fiyatları 198.000TL  - 700.000TL arasında değişiyor. Nisan ve Mayıs ayına özel olarak hazırlanan kampanyada %30 peşinatla 60 ay vade 0 faiz imkanı sağlanıyor.

 

Doğa Teras Evleri iletişim bilgileri
Web: http://enagayrimenkul.com/
Web: http://www.dogagm.com/

E-posta: [email protected]
Tel: 212 322 26 26 - 322 64 46

  • Etiketler:

Yorum Yaz