maritbet girişmaritbet
Crown Deluxe’te lansmana özel kampanya!

Crown Deluxe’te lansmana özel kampanya!

Bahçeşehir’in yeni cazibe merkezi Esenkent’te inşasına başlanan Crown Deluxe, bugün düzenlenen basın toplantısında görücüye çıktı. 400 residence dairesinden ve 40 adet shop-mix alışveriş ünitesinden oluşan projeye projeye ilgi yoğun

Babacan Yapı'nın Bahçeşehir Esenkent'te satın aldığı arsa üzerinde inşa ettiği Crown Deluxe, 1+1'den 4+1'e kadar uzanan rezidans seçenekleriyle satışa sunuldu. Estetik mimarisiyle dikkat çeken proje bir o kadar da bulunduğu bölgenin avantajlarıyla öne geçiyor. “Her Adımda Hayat” sloganıyla lanse edilen Crown Deluxe projesinin bulunduğu ada içerisinde; yapımı başlayan TED Koleji, Akbatı Alışveriş Merkezi, tam teşekküllü hastane, Festival Park ve 20 bin metrekarelik alana sahip Club İstanbul  spor kulübü ve ünlü restaurant ve cafelerin bulunduğu Fransız Sokağı yer alıyor. 

Rezidans – bahçe teras konseptinde tasarlanan Crown Deluxe 24 katlı kulelerden oluşuyor. Üst katlardaki daireler Bahçeşehir bölgesi, Küçükçekmece Gölü manzarasına sahipken, Exclusive Panorama olarak tanımlanan çok geniş teraslı özel dairelerde geniş ve ferah bir yaşam alanı sunuyor. 

Özenle tasarlanan projede fitness salonu ve açık yüzme havuzu gibi tesisler yer alıyor. Crown Deluxe projesine geniş resepsiyon alanından giriş yapılarak, yüksek hızlı asansörlerle dairelere erişim sağlanıyor. Projede kat erişimli kapalı otoparklar, akıllı intercom sistemine entegre edilmiş hırsız alarmı, yangın alarmı ve sprinklerli yangın söndürme sistemleri standart olarak sunuluyor. 

Lansman öncesi yurtiçi ve yurtdışı yatırımcılardan yoğun talep aldıklarını ve hiç bir reklam ve tanıtımı yapılmadan 54 konutun şimdiden satıldığını belirten Babacan Yapı Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Babacan; “Konut, artık sadece 4 duvarın içerisinde yaşamını sürdürdüğünüz alan değildir.  Crown Deluxe'de bunu değiştirdik, projemizde 4 mevsim dairenizin içinde ve dışında hayatınızı mutlu, huzurlu ve doğal sürdürebileceğiniz bahçe ve teraslar yaptık. Proje, yanı başındaki 7/24 haraketli yaşamıyla gelecek için yapılabilecek en kazançlı yatırımlardan biri durumunda. TEM Otoyolu'nun paralelinde yaşam ve canlılık hızla artıyor. Büyük projeler inşa ediliyor. Bahçeşehir – Esenkent bölgesi bu yapılanmanın başını çekti ve şu an en çok tercih edilen yatırım ve yaşam alanlarının başında geliyor. Bölgenin İkitelli'den Beylikdüzü'ne kadar en büyük alışveriş merkezi olan Ak-batı Alışveriş Merkezi de yüksek kalitede marka karması ile faaliyete geçiyor. Tam teşekküllü hastanesi, özel TED koleji ve festival parkın inşasının aynı noktada başlıyor olması bölgenin yaşam kalitesini en üst seviyeye çıkarıyor. Projemizin böyle bir kompleksin bulunduğu ada içerisinde inşa ediliyor olması yatırım değeri açısından büyük önem taşıyor.

Lansmana özel olarak 144 bin TL'den başlayan fiyatlarımıza Babacan Yapı Finansman Sistemi (BYF) ile 40 ay vade  imkanının yanı sıra kısa bir süreliğine 0 peşinat 0 ara ödeme imkanı sunuyoruz. Ayrıca anlaşmalı bankalar tarafından da özel oranlar ile kredilendirilme de yapılmaktadır. Babacan Yapı'dan daire alan insanlar kazanç ve güvence açısından başını yastığa koyduklarında rahat uyuyabilecekler.” şeklinde konuştu. 

Ayrıca son teknolojiyle inşa edilen projede Strain Gauge deney sistemi ile zemin yükleme deneyi yapılarak zemine en uygun fore kazık ebatları ve adetleri belirlendi. İnşaatın hızla başladığı Crown Deluxe'de teslimler 2013'ün sonbaharında yapılacak. 

Crown Deluxe iletişim bilgileri

Web  : www.crowndeluxe.com.tr

Mail  :[email protected]

Tel        : 444 24 20


 

Yorum Yaz

Benzer Haberler

Meliha Türker, Babacan Yapı'yı anlattı
  • 24.11.2011 20:18

Meliha Türker, Babacan Yapı'yı anlattı

Babacan Yapı Satış ve Pazarlama Müdürü Meliha Türker, Babacan Yapı projelerini a ...

CROWN DELUXE
  • 10.10.2011 14:39

CROWN DELUXE

Bahçeşehir'in yeni cazibe merkezi Akbatı AVM'nin yanı başında inşasına başlanan ...

Güneşli Express Residence'ın görüntüleri için tıklayın!
  • 26.09.2012 14:32

Güneşli Express Residence'ın görüntüleri için tıklayın!

Babacan Yapı'nın yeni projesi Güneşli Express Residence, 19 katlı tek kulede 158 ...

İşte Crown Deluxe projesinden kareler!
  • 19.09.2011 17:09

İşte Crown Deluxe projesinden kareler!

Bahçeşehir Akbatı AVM’nin yanı başında inşasına başlanan Crown Deluxe konuk alac ...

Babacan Yapı 3 yeni projeyle 1 milyon TL hedefliyor
  • 17.10.2015 15:54

Babacan Yapı 3 yeni projeyle 1 milyon TL hedefliyor

Babacan Yapı, İstanbul'da 2, Gaziantep'te 1 proje geliştirecek. Firma, bu projel ...

Babacan Premium'da teslim tarihi belli oldu
  • 13.10.2015 23:42

Babacan Premium'da teslim tarihi belli oldu

Beylikdüzü’nde yükselen Babacan Premium’da ilk etap Haziran 2018, ikinci etap is ...