maritbet girişmaritbet
Canan Residence'ta % 5 indirimli son daireler! 335 bin TL'ye!

Canan Residence'ta % 5 indirimli son daireler! 335 bin TL'ye!

1+1 ve 4+1 daire seçeneklerinin yer aldığı Canan Residence'da fiyatlar 335 bin TL'den başlayarak 950 bin TL'ye kadar çıkıyor. Canan Residence'da daireler için yüzde 5 indirimli son fırsat günleri başladı

Ünlü mimar Adnan Kazmaoğlu tasarladığı 269 daireden oluşan Canan Residence projesinde Mimar Elif Kınıkoğlu ve Tanju Özelgin'in iç dekorasyonunu yaptığı daireler için yüzde 5 indirimlison fırsat günleri başladı.

Grohe armatür, Duravit vitrifiye, İtalyan Snaidero mutfaklarda Miele ankastre lullanılan projede SPA merkezi, 22 metre uzunluğunda kapalı yüzme havuzu jakuzi ve çocuk yüzme havuzubulunuyor. Fitness, yoga ve plates salonu, Technogym'in yanı sıra squash salonu ve kapalı basketbol salonu da bulunuyor. 1+1 ve 4+1 daire seçeneklerinin yer aldığı projede fiyatlar 335 bin TL'den başlayarak 950 bin TL'ye kadar çıkıyor.

Sosyal alanları Özelgin tasarladı

CANAN Residence, başta bulunduğu lokasyon nedeniyle büyük bir avantaj sağlıyor. Canan Residence, Bağdat Caddesi'ne 8, Sabiha Gökçen'e 15, Levent'e 20 ise dakika mesafede bulunuyor. Canan Residence'deki sosyal yaşam alanlarını da ünlü tasarımcı Tanju Özelgin projelendirdi. Sosyal alanlarda SPA merkezi, açık ve kapalı yüzme havuzları, en yeni model cihazlarla donatılmış Fitness merkezi, yoga ve plates salonu, kapalı basketbol, squash, bilardo, masa tenisi, açık tenis kortu, mini futbol ve basketbol sahaları, çocuk oyun alanları bulunuyor. Sosyal alanlar üyelik gerektirmeden sadece Canan Residence'ta konut sahibi olanlara sunuluyor. Bu da bir aidat bedeli içinde sunuluyor.

CANAN Yapı, 2005 yılında 30 yıllık sanayici geçmişi olan inşaat mühendisi Necati Akyazıcı tarafından kuruldu. 2008 yılında Fransız Loreal'e satılan Canan Kozmetik'in kurucusu olan Necati Akyazıcı'nın, sıfırdan kurduğu kozmetik firması, İpek markalı şampuan ve saç bakım ürünleriyle Türkiye'nin ikinci büyük 500 sanayi kuruluşu arasına girmişti.

TÜRKİYE'de inşaat sektörünün geleceğini çok parlak gördüklerini ifade eden Necati Akyazıcı, sektör hakkında şu değerlendirmeyi yaptı: "Gelişmekte olan tüm ülkelerde inşaat ekonominin lokomotifi oluyor. Finans uzmanları da yatırımların yönünün gayrimenkul ve inşaat üzerine olacağı konusunda birleşiyor. Türkiye'de de kalkınmanın devam edeceğini, milli gelirimizin artacağını düşünürsek inşaat önümüzdeki 50 yılda lokomotif olma özelliğini koruyacak. İnşaat sektörü tüm sektörlerde olduğu gibi uzun vadede sadece işini iyi yapan firmaların ayakta kalabileceği, dolayısıyla çok sayıda firmanın artan rekabette hayatını sürdüremeyeceği bir sektör olacak. Konsolidasyon kaçınılmaz. Sektör kaliteye doğru gidecek. İnşaattaki kalite şehirleşme yanında ülkemizin marka değerine de önemli katkı sağlayacak."

 

Canan Residence iletişim bilgileri
Web: www.cananresidence.com
E-posta: [email protected]
Tel: 0 216 499 93 27 

  • Etiketler:

Yorum Yaz