maritbet girişmaritbet
Canan Residence'de yarısını peşin ödeyene sıfır faiz!

Canan Residence'de yarısını peşin ödeyene sıfır faiz!

Canan Yapı'nın ilk projesi olan Canan Residence, daire tutarının yarısını peşin ödeyenlere, kalan tutarın yarısını sıfır faizle 24 aya kadar vadelendirme şansı sunuyor

 

Canan Yapı'nın ilk projesi olan Canan Residence, daire tutarının yarısını peşin ödeyenlere, kalan tutarın yarısını sıfır faizle 24 aya kadar vadelendirme şansı sunuyor. Yaşamın başladığı projenin ardından yeni projelere hazırlık yapan Canan Yapı'nın Yönetim Kurulu Başkanı Necati Akyazıcı, özellikle lüks ve kaliteli konut üreterek fark yaratan projelerde olmayı hedeflediklerini söyledi.

Canan Yapı'nın gayrimenkul sektörüne adım attığı ilk projesi olma özelliği taşıyan Ataşehir'deki Canan Residence'de bulunan konutların yüzde 70'i satılırken, projede yaşam da başladı. Canan Residence'de kalan dairelerin satışları bir kampanya ile devam ederken, Canan Yapı da önümüzdeki dönemdeki projelerine hazırlık yapıyor. Canan Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Necati Akyazıcı, özellikle lüks ve kaliteli konut üreterek fark yaratan projelerde olmayı hedeflediklerini söylüyor.


24 aya sıfır faiz
Canan Residencen 12 bin 600 metrekare üzerinde 3 blokta inşa ediliyor. Konutların yüzde 70'inin satıldığı Canan Residence'da 1+1 daireler 315 bin lira, 2+1 daireler 520 bin lira, 3+1 daireler 700 bin lira ve 4+1 daireler de 800 bin liradan satılıyor. Canan Residence'da peşin ödemelerde yüzde 5 indirim uygulanıyor. Daire tutarının yarısının peşin ödenmesi durumunda, kalan yarısı 0 faizle 24 aya kadar vadelendiriliyor.


Anlaşmalı bankalar
Anlaşmalı bankalarla da faiz oranlarının 60 aydan 120 aya kadar yüzde 0.75-0.80 arasında değiştiğini anlatan Akyazıcı, "Ayrıca anlaşmalı bankalardan kullanılacak kredi evin kiraya verilmesi durumunda elde edilecek aylık kira tutarı ile kiracı tarafından tamamlanıyor. Yani ev tutarının sadece belli bir kısmını ödeyen ev sahibi geri kalan kısmına tek kuruş ödemiyor" diye konuştu.


Sosyal alanları Özelgin tasarladı

CANAN Residence, başta bulunduğu lokasyon nedeniyle büyük bir avantaj sağlıyor. Canan Residence, Bağdat Caddesi'ne 8, Sabiha Gökçen'e 15, Levent'e 20 ise dakika mesafede bulunuyor. Canan Residence'deki sosyal yaşam alanlarını da ünlü tasarımcı Tanju Özelgin projelendirdi. Sosyal alanlarda SPA merkezi, açık ve kapalı yüzme havuzları, en yeni model cihazlarla donatılmış Fitness merkezi, yoga ve plates salonu, kapalı basketbol, squash, bilardo, masa tenisi, açık tenis kortu, mini futbol ve basketbol sahaları, çocuk oyun alanları bulunuyor. Sosyal alanlar üyelik gerektirmeden sadece Canan Residence'ta konut sahibi olanlara sunuluyor. Bu da bir aidat bedeli içinde sunuluyor.

30 yıllık kozmetik firması kurdu

CANAN Yapı, 2005 yılında 30 yıllık sanayici geçmişi olan inşaat mühendisi Necati Akyazıcı tarafından kuruldu. 2008 yılında Fransız Loreal'e satılan Canan Kozmetik'in kurucusu olan Necati Akyazıcı'nın, sıfırdan kurduğu kozmetik firması, İpek markalı şampuan ve saç bakım ürünleriyle Türkiye'nin ikinci büyük 500 sanayi kuruluşu arasına girmişti.

İnşaat 50 yıl daha lokomotif olacak

TÜRKİYE'de inşaat sektörünün geleceğini çok parlak gördüklerini ifade eden Necati Akyazıcı, sektör hakkında şu değerlendirmeyi yaptı: "Gelişmekte olan tüm ülkelerde inşaat ekonominin lokomotifi oluyor. Finans uzmanları da yatırımların yönünün gayrimenkul ve inşaat üzerine olacağı konusunda birleşiyor. Türkiye'de de kalkınmanın devam edeceğini, milli gelirimizin artacağını düşünürsek inşaat önümüzdeki 50 yılda lokomotif olma özelliğini koruyacak. İnşaat sektörü tüm sektörlerde olduğu gibi uzun vadede sadece işini iyi yapan firmaların ayakta kalabileceği, dolayısıyla çok sayıda firmanın artan rekabette hayatını sürdüremeyeceği bir sektör olacak. Konsolidasyon kaçınılmaz. Sektör kaliteye doğru gidecek. İnşaattaki kalite şehirleşme yanında ülkemizin marka değerine de önemli katkı sağlayacak."

Canan Residence iletişim bilgileri
Web: www.cananresidence.com
E-posta: [email protected]
Tel: 0 216 499 93 27

  • Etiketler:

Yorum Yaz