maritbet girişmaritbet
Bulut İnşaat Evviva Residence’da günde 10 TL'ye daire satıyor!

Bulut İnşaat Evviva Residence’da günde 10 TL'ye daire satıyor!

Evviva Residence Yaşam Merkezi'nde günde 10 TL’ye ev alma imkanı sunan Bulut İnşaat’ta daireler 45.900 TL'den başlıyor

Birinci Evviva Residence projesinin bütün dairelerini sahipleriyle buluşturan Bulut İnşaat, şimdi de bu projenin 4 katı büyüklüğünde ve 4 bloktan oluşan Evviva Residence Yaşam Merkezi'nin satışına başlıyor. Metropol insanının yoğun temposuna uygun yaşam alanları sağlayan Bulut İnşaat, Evviva Residence Yaşam Merkezi ile alıcılarına duyulmamış bir fırsatın kapılarını aralıyor.

İstanbul Esenyurt Evviva Residence Yaşam Merkezi'nde 45 bin 900 TL'den başlayan fiyatlarla günde 10 TL'ye ev sahibi olma imkanı sunan Bulut inşaat, yüzde 75'inden fazlası yeşil alan olan toplam 758 dairelik projede komşu olmaya davet ediyor. Projenin vadeli fiyatları ise 54 bin TL ile 227 bin 500 TL arasında değişiyor. Evvivalılar, rekreasyon alanları, kapalı yüzme havuzu, spor merkezi, sauna ve şok havuzu, oyun salonu, kafeterya ve fitness center ile günün yorgunluğunu atıp dinç ve sağlıklı kalıyor.
4 milyon konut gerekli Bulut inşaat Yönetim Kurulu Başkanı Temel Bulut, Türkiye'de gelecek 7 yılda 4 milyon konuta ihtiyacı olacağını kaydetti.

Her keseye uygun fiyat

TEMEL Bulut, ilgiden dolayı Evviva Yaşam Merkezi projesinde her keseye uygun alternatif sunduklarını söyledi.

 

Beylikdüzü Evviva Evleri iletişim bilgileri

Web:www.evvivayasammerkezi.com
Web: www.bulutinsaatyapi.com
Web: www.evvivaevleri.com
E-posta: [email protected]
Tel: 0 212 853 27 91 - 93 

  • Etiketler:

Yorum Yaz