maritbet girişmaritbet
Bosphorus City Halkalı'da 181.700 TL!

Bosphorus City Halkalı'da 181.700 TL!

Sinpaş GYO'nun Halkalı-K.Çekmece‘de projelendirdiği Türkiye'nin ilk temalı konut projesi Bosphorus City'de boğaz ve çevresindeki semtler modern ve geleneksel mimari ile yeniden yorumlanıyor

Sinpaş GYO tarafından yapılan temalı konut projesi Bosphorus City'de, 26 bin metrekare büyüklüğünde, 720 metre uzunluğunda boğaz, 2 boğaz köprüsü, geleneksel ve modern mimari ile yorumlanan Boğaz'ın yalıları ve İstanbul'un seçkin boğaz semtleri bulunuyor.

İstanbul Boğazı'ndaki gibi köprülerden biri Ortaköy Meydanı ile Beylerbeyi arasında, diğeri de Anadolu Hisarı meydanı ile Rumeli Hisarı meydanı arasında yer alıyor.

İki köprü arasındaki mesafenin 330 metre olduğu projede köprülerin sadece yaya geçişine açık olması, Boğaz yaşamının keyfini farklı açılardan seyretme imkanı sunuyor. İstanbul'un ikinci Boğaz şehri Bosphorus City'de, Ortaköy meydanından sandala binip, gündüz Emirgan'da çay içmek, öğlen Kanlıca'dan yoğurt alıp, akşamüstü Kandilli meydanındaki Liman Restoran'da ailece balık yemek mümkün olacak. İstanbul Boğazı'nda trafik stresi, köprülerde gişe kuyrukları sürerken, İstanbul'un 2. Boğazı Bosphorus City'de, köprüler ücretsiz ve araç trafiğine kapalı olacak. İstanbul'un özgün yaşam tarzını yansıtan semtler; Ortaköy, Beylerbeyi, Rumeli Hisarı, Kandilli, Emirgan, Kanlıca, İstinye, Yeniköy ve Paşabahçe Bosphorus City projesinde yeniden yorumlanıyor.

İstanbul Boğazı'nın mimari değerlerini yansıtan modern ve geleneksel mimarinin birleştiği Bosphorus City'de, 95 farklı ev tipi bulunuyor; İstanbul Boğazı'nın mimari değerlerini yansıtan modern ve geleneksel mimarinin birleştiği Bosphorus City'de, 95 farklı ev tipi bulunuyor; 60 m2 ile 645 m2 aralığında değişen metrekare seçenekleri ve 181.700 TL'den başlayan fiyatlarla satışa sunuluyor.

 Sinpaş GYO'dan tarihi fırsat
Gayrimenkul sektöründe birçok ilke adını yazdıran Sinpaş GYO, "Tarihi Fırsat" kampanyasıyla bir ilke daha imza atıyor. Sinpaş GYO projelerinde 84 ay vade ile herkes hayalindeki eve kavuşacak.
Sinpaş Grubu'nun konut sektöründeki 36 yıllık bilgi ve deneyimi ile projeler geliştiren Sinpaş GYO, yeni kampanyası "84 Ay Vade" ile bir ilke daha imza atıyor. Yeni satış politikası ev sahibi olmak isteyenlerin tasarruflarına, birikimlerine dokunmadan küçük taksitler ile ev alma kolaylığı sağlamak amacıyla düzenlendi. Ev sahibi olmak isteyenler, banka kredisiz ödeme kolaylığıyla yüzde 5'i peşin, yüzde 10'u 1 yıl, yüzde 30'u 2 yıl sonra ödenmek üzere, kalan bakiyeyi 1.190 TL'den başlayan taksitlerle 84 ay vade ile ödeyebilecek ve bu kampanya ile daha geniş kitleler lüks konut sahibi olabilecek.
 

Bosphorus City iletişim bilgileri
Web: www.bosphoruscity.com.tr
E-posta: [email protected]
Tel: 0 212 444 14 40

  • Etiketler:

Yorum Yaz