maritbet girişmaritbet
Beyzade Konakları’nda bahar kampanyası! % 20 indirim fırsatı!

Beyzade Konakları’nda bahar kampanyası! % 20 indirim fırsatı!

Beylikdüzü bölgesinin en iddialı konut projelerinden biri olan Beyzade Konakları’ndan Nisan ayı içinde daire alan ilk 30 kişi yüzde 20 gibi önemli bir indirim fırsatı yakalıyor

Beylikdüzü bölgesinin en iddialı konut projelerinden biri olan Beyzade Konakları'ndan Nisan ayı içinde daire alan ilk 30 kişi yüzde 20 gibi önemli bir indirim fırsatı yakalıyor. Reha Medin Emlak Hizmetleri tarafından pazarlanan projede tüm daireler, tamamı bitmiş ve alt yapısını tamamlamış, oturmaya hazır olarak teslim ediliyor.

Reha Medin Emlak Hizmetleri tarafından pazarlanan Beyzade Konaklarında, Nisan ayına özel indirim kampanyası ile 3+1, 2+1, 1+1 dairelerden oluşan Beylikdüzü'nün 200 konutluk en seçkin projesi 97.000 lira ile 257.000 lira fiyat aralığında satışa sunuluyor.

Beyzade konaklarını emsal projelerden ayıran en önemli özellikleri, fazla kat sayısının olmaması, daire başına 2 arabalık kapalı otopark alanına sahip olması ile yapılaşma alanın %75 inin yeşil alan olarak korunması olarak göze çarpıyor.

Beylikdüzü'nün en merkezi yerinde yaşam başladı

 E-5 karayoluna 1 km mesafede, Beylikdüzü'nün en merkezi lokasyonunda yer alan Beyzade Konaklarında, 28 adet 1+1, 70 adet 2+1, 88 adet 3+1 ve 14 Adet'i 3+1 dublex olmak üzere toplamda 200 konut bulunuyor. Carrefoursa, Migros, MarkaCity, İstanbul Outlet Center, Beylicium, Real gibi büyük alışveriş merkezlerinin bulunduğu bölgede ayrıca, özel okullar, özel hastane ve devlet okulları da yer alıyor. Sitede tüm daireler oturmaya hazır olarak satışa sunuluyor. Satılan dairelerin sahiplerinin yerleştiği sitede yaşam başladı.

Depreme dayanıklı 7 Blok, yüzme havuzu, sosyal tesis, her blokta 2 asansör

Deprem şartnamesine göre yapılan ve 16.400 m2 alan üzerinde konumlandırılan sitede, 7 blok bulunuyor. Sosyal tesis, açık yüzme havuzu ve her bir daireye ait 2 araçlık  kapalı otoparkı mevcut olan sitede, kapalı otoparka kadar servis yapılabilen asansörlerden her blokta iki adet bulunuyor.

Laminant kaplı dış cephe, cam giydirme balkonlar, ısı ve ses izolasyonu, 24 saat güvenlik hizmeti ve jeneratör

Bina cephelerinin kompakt laminant ile kaplandığı sitede, ortak mahallere, asansörlere ve sosyal tesise yetecek düzeyde 250 kw'lık jeneratör sistemi de bulunuyor. Su deposu ve hidrofora da olan sitede, otoparklardan dairelere direk geçiş mümkün. Ayrıca cam giydirme balkonlar, kompakt panel cephe kaplaması ve taş yünü ısı ve ses izolasyonu ile her detayın düşünüldüğü 1.sınıf bir işçilik sunuluyor. Beyzade Konakları'nda güvenlik sistemi de, en teknolojik imkanlarla sağlanmış. 24 saat özel güvenlik hizmeti ve görüntülü interkom sistemiyle huzurlu mekanlar sağlanmış.

Yüzde 75 yeşil alan, spor sahaları, fitness center ile aktif bir sosyal yaşam

Yüzde 75'i yeşil alan olarak tahsis edilmiş. Beyzade Konakları, yürüyüş parkurları, basketbol sahaları ve yüzme havuzları ile ailelere aktif bir sosyal yaşam için her şeyi düşünmüş.

Çalışan anneler, gece çıkmak isteyen aileler için gün boyu hizmet verecek güvenli ve site yönetimine ait bir kreş imkanı

Sosyal Tesis, tüm ailelerin yararlanacağı, bir buluşma ve kaynaşma ortamı olarak planlanmış. Tesiste, kreş, toplantı salonu, TV salonu, sauna, fitness center ve vitamin bar bar bulunuyor.

Teknolojik alt yapı hazır

Her dairede kombi sistemi ile desteklenen panel radyatörler mevcut. Merkezi uydu sistemi bulunan sitede Digitürk ve D smart alt yapısı da hazır durumda. Bunların yanı sıra her bir dairede 4 telefon hattı, güvenlik ile bağlantılı görüntülü diafon sistemi bulunuyor. Daireler arası ücretsiz görüşme imkanı ise projenin bir başka avantajı olarak göze çarpıyor. Islak zeminler Ege Seramik marka granitle, banyolar yine Ege Seramik marka deri görünümlü seramikle kaplanmış. Lavabo, vitrifiye elemanları, bataryalar ve doğramalarda standart üstü malzemeler kullanılmış.

 

Beyzade Konakları İletişim bilgileri

Web: http://www.beyzade-konaklari.com/

E-posta : [email protected]

 Telefon: 0212 852 03 28

0212 852 03 29 -   0212 852 03 30

  • Etiketler:

Yorum Yaz