maritbet girişmaritbet
Beylikdüzü Ayışığı Halting Place ağustosta teslim ediliyor!

Beylikdüzü Ayışığı Halting Place ağustosta teslim ediliyor!

Demir İnşaat Beylikdüzü’nde inşa ettiği Ayışığı Halting Place projesini ağustosta teslim ediyor. Ayışığı Halting Place projesinde yüzde 8 peşinle konut alınıyor

 


Demir İnşaat, Ayışığı Halting Place'te başlattığı yeni kampanya ile yüzde 8 peşinat ödeyerek ev satın alan müşterilerine önce oturma, bir sonraki yıl da ödeme fırsatı sunuyor.

Demir İnşaat Beylikdüzü'nde inşa ettiği Ayışığı Halting Place projesini Ağustos 2010'da teslim ediyor. Ayışığı Halting Place projesinin 490 daireden oluşan ikinci etabı ise yakında satışa sunulacak. Ayışığı Halting Place projesininin ikinci etabı 75 bin metrekare büyüklüğe sahip olacak.

Demir İnşaat, Ayışığı Halting Place projesinde yeni bir kampanya başlattı. Buna göre Ayışığı Halting Place projesinde yüzde 8 peşinat ödeyerek daire satın alan bir müşteri, kalan tutarı ise gelecek yıl ödemeye başlıyor.

Demir İnşaat Başkanı Hamit Demir, “Ayışığı Halting Place projemizde müşterimize ev teslim ettikten sonra, koşullarına göre ödeme planı çıkarıyoruz. Bu yıl evlerini teslim alıp ister oturmaya başlıyor, ister kiraya veriyorlar. Ödemeye ise gelecek yıl başlıyorlar” dedi.

Demir, bu modelde aralık ayında yüzde 17'lik ara ödeme yapıldığın belirterek, “Ayışığı Halting Place projesinde kalan kısım için Vakıfbank'tan 120 aya kadar yüzde 0.92 faizle konut kredisi kullanılıyor. İlk taksit Ocak 2011'de başlıyor” dedi. 

Ayışığı Halting Place'ta yüzde 70 tasarruf
Ayşığı Halting Place'ta her dairenin oda bazında doğalgaz kullanım faturası ödeyebileceği özel bir sistem kuruldu. Ayışığı Halting Place projesindeki bu sistemde konut sahipleri ısınmasına gerek görmediği odaların doğalgazını kapattığında ya da kıstığında her dairede bulunan özel sensör, bu bilgiyi merkezi sisteme aktarıyor. Ayışığı Halting Place projesinde merkezi sistem faturaların kullanıma göre oluşturulmasını sağlıyor. Bunun yanında Ayışığı Halting Place'ta dairelerdeki özel elektrikli ocakla da enerji tasarrufu elde ediliyor. Bu sayede konutta yüzde 70 tasarruf sağlanıyor.

YÜZDE 70 PRİMİ GARANTİ EDİYOR

Demir İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Hamit Demir, kendilerinden daire alan müşterilerin proje bitiminde alanlara göre en az yüzde 50-70 arasında prim yaptığını savunarak, “Bunu garanti ediyoruz. Ayışığı Halting Place 1 projemizde de aynı durum yaşandı. Başlangıç safhasında alım yapan daire sahiplerimiz, şu anda alanlara göre  yüzde 60-70 oranında kar sağlamış durumda. Önümüzdeki günlerde satışa sunacağımız ikinci projemiz de yine, yatırımcılar için büyük bir fırsat projesi olacaktır”  dedi. Demir Ayışığı Halting Place 1'de, şu anda  yüzde 85 oranında satış gerçekleştirdiklerini söyledi.

 

İletişim bilgileri
Web:
www.ayisigihaltingplace.com
E-posta: [email protected]
Tel: 0212 853 70 70

  • Etiketler:

Yorum Yaz