maritbet girişmaritbet
Beykoz Vadi Konakları’nda özel ödeme fırsatı!

Beykoz Vadi Konakları’nda özel ödeme fırsatı!

Mert İnşaat’ın Beykoz’da Boğaz’a karşı hayata geçirdiği Beykoz Vadi Konakları projesinde kalan son daireler için özel bir ödeme planı uygulanıyor

 

1970 yılından itibaren inşaat sektöründe faaliyet gösteren Mert İnşaat'ın Beykoz'da Boğaz'a karşı hayata geçirdiği Beykoz Vadi Konakları projesinde kalan son daireler için özel bir ödeme planı uygulanıyor. Son 2 adet bahçe dubleksi ve son 3 adet çatı dubleksinin satışının devam ettiği projede müşteriler, peşin ödemelerde yüzde 7 indirim, yüzde 30 peşin, kalanı 36 ay 0 faiz ve yüzde 40 peşin, kalanı 48 ay 0 faiz seçeneklerinden yararlanabiliyor. Yüzde 80'i yeşil alana ayrılan proje 42 adet konuttan oluşuyor. 182 metrekare ara kat, 270 metrekare bahçe dubleksi ve 275 metrekare çatı dubleksi olmak üzere 3 farklı tarzda tasarlanan projede brüt 270 m2'lik bahçe dubleksleri 5+2 salon ve 275 m2 büyüklüğündeki çatı dubleksleri 6 oda 2 salon, 182 m2 büyüklüğündeki normal katlar ise 3 oda 1 salon ve ütü-çamaşır odasından oluşuyor. Akıllı ev sistemi alt yapısı, görüntülü interkom sistemi bulunan projede daireler, ankastre ürünlerle beraber teslim ediliyor.

Otoparktan dairelere direkt ulaşılıyor

Özel tasarlanmış peyzajı, basketbol sahası, tenis kortu, yüzme havuzu, fitness centerı ve saunası, çocuk oyun alanı bulunan projede akıllı bina-ev otomasyon sistemi, 24 saat 16 kamera ile kontrol edilen görüntülü güvenlik sistemi, kapalı otoparktan dairelere asansör ile direkt ulaşım imkanı sunuluyor. Projede yüzde 70'in üzerinde ısı yalıtımı sağlayan bir dış cephe kaplaması da uygulanıyor. Son deprem şartnamesine uygun, radye temel üzerine inşa edilmiş ve temellerde fore kazık uygulaması yapılan projenin Levent'e 5.5 km, FSM Köprüsü'ne 2.5 km mesafede olması ve Levent ile Etiler'e en yakın bağlantı noktasında olması ulaşım avantajları arasında yer alıyor.

 

İletişim bilgileri
Web: www.beykozvadikonaklari.com
Tel: 0 216 425 22 93

  • Etiketler:

Yorum Yaz