maritbet girişmaritbet
Babacan Yapı’dan peşinatsız daire! 54 bin TL!

Babacan Yapı’dan peşinatsız daire! 54 bin TL!

Babacan Yapı’nın Beylikdüzü'nde imalatlarına hızlı bir şekilde devam edilen Crown Tower ve Crown Residence projelerinde ara ödeme olmadan, sıfır peşinatla daire sahibi olmak mümkün

Babacan Yapı, 16-20 Şubat arasında CNR fuar alanında gerçekleştirilen Avrasya Emlak ve Yatırım Fuarı'nda Crown Tower ve Crown Residence projeleri ile büyük ilgi görmüştü. Babacan Yapı, fuara özel uyguladığı 'sıfır peşinat' kampanyası ile peşinat sıkıntısı çeken ancak daire sahibi olmak isteyenlere büyük avantaj sundu. Peşinat zorunluluğunu ortadan kaldıran Babacan Yapı, gösterilen yoğun ilgi üzerine kampanyayı uzatma kararı aldı. Beylikdüzü'nde imalatlarına hızlı bir şekilde devam edilen Crown Tower ve Crown Residence projelerinde ara ödeme olmadan, sıfır peşinatla daire sahibi olmak mümkün.

 Teslimde yüzde 50 kâr

Projede 54 bin liradan başlayan uygun fiyat seçeneği sunan Babacan Yapı, 120 aya varan kredi imkanı sunuyor. Babacan Yapı Başkan Yardımcısı Mehmet Babacan, uyguladıkları özel sıfır peşinat kampanyası ile herkesi konforlu bir ev sahibi yapmayı amaçladıklarını belirterek, tüketicilerin teslimde en az yüzde 50 kâr sağlayacaklarını açıkladı. Babacan, metrekare genişliği, merkezi lokasyon ve yüksek kalitenin baz alındığı daireler için uygun fiyat ve ödeme koşullarıyla satış ofislerinde yaşadıkları hareketlilikten memnun olduklarını ifade etti.


Örnek daireler görücüye çıktı

Babacan Yapı, İstanbul Beylikdüzü'nde imalatına hızlı bir şekilde devam edilen Crown Tower ve Crown Residence projelerinde ara ödeme olmadan, sıfır peşinatla daire imkanı sunuyor Crown Tower'da projenin ön kısmında yer alan satış ofisi müşterilerin hizmetine sunuldu. Crown Tower'da konutlar 54 bin liradan başlayan fiyatlarla satılıyor. Geniş metrekarelere yüksek konfor ve kalite ile dizayn edilen örnek daireler ziyarete açıldı. 46 metrekarelik stüdyo, 81 metrekarelik 1 artı 1,143 metrekarelik 2 artı 1 dairelerin yer aldığı proje Eylül 2012'de teslim edilecek
 

Kaba inşaat tamamlanmak üzere

Babacan Yapı'nın Beylikdüzü'ndeki diğer projesi Crown Residence'ın kaba inşaatı tamamlanmak üzere. Projede 95 metrekarelik 1 artı 1'ler 99 bin liradan başlayan fiyatlarla satılıyor. Ara ödeme olmadan sıfır peşinat kampanyasıyla hızlı bir satış grafiği yakalayan projede daire sahiplerine tapular hemen veriliyor. Crown Residence, 2011'in sonunda teslim edilecek, örnek dairenin de görücüye çıktığı Crown Residence, her türlü rezidans hizmetini sunduğu için tercih ediliyor.
 

 

Babacan Yapı projeleri  iletişim bilgileri

 Web     : www.crownresidence.com

Tel          : 0 212 853 30 00

Web      : www.crowntowers.net

Tel          : 0 212 444 20 14

Web      : www.babacanyapi.com

Tel          : 0 212 876 18 08

  • Etiketler:

Yorum Yaz