maritbet girişmaritbet
Babacan Yapı’dan özel kampanya! 54 bin TL, sıfır peşinle!

Babacan Yapı’dan özel kampanya! 54 bin TL, sıfır peşinle!

16-20 Şubat arasında CNR Fuar alanında gerçekleştirilecek Avrasya Emlak ve Yatırım Fuarı’na katılacak olan Babacan Yapı, hem bu fuar hem de sevgililer gününe özel olan ‘sıfır peşinat’ kampanyası ile peşinat sıkıntısı çeken ancak daire sahibi olmak isteyenlere peşinat zorunluluğunu kaldırarak müthiş bir avantaj sunuyor

16-20 Şubat arasında CNR Fuar alanında gerçekleştirilecek Avrasya Emlak ve Yatırım Fuarı'na katılacak olan Babacan Yapı, hem bu fuar hem de sevgililer gününe özel olan ‘sıfır peşinat' kampanyası ile peşinat sıkıntısı çeken ancak daire sahibi olmak isteyenlere peşinat zorunluluğunu kaldırarak müthiş bir avantaj sunuyor.

Sıfır peşinatla daire

Beylikdüzü'nde imalatlarına hızlı bir şekilde devam edilen Crown Tower ve Crown Residence projelerinde ara ödeme olmadan sıfır peşinatla daire sahibi olmak mümkün. Üstelik 54.000 liradan başlayan çok uygun fiyatlarla.

Babacan Yapı Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Mehmet Babacan, Crown Tower ve Crown Residence projelerinde kısa bir süre için uygulanacak olan bu çok özel sıfır peşinat kampanyası ile herkesi konforlu bir ev sahibi yapmayı amaçladıklarını ve sektöre hareket kazandırmayı hedeflediklerini söyledi. Babacan, metrekare genişliği, merkezi lokasyon ve yüksek kalitenin baz alındığı daireler için uygun fiyat ve ödeme koşullarıyla satış ofislerinde yaşadıkları hareketlilikten memnun olduklarını ifade etti.

Crown Residence'da 99 bin liraya

Ara ödeme olmadan sıfır peşinat kampanyasıyla hızlı bir satış grafiği yakalayan Crown Residence'da daire sahiplerine tapular hemen veriliyor.

Kaba inşaatının tamamlanmak üzere olduğu Crown Residence'da 95 m2 1+1 daireler 99.000 liradan başlayan fiyatlarla satılıyor.

2011 yılının yaz sonunda teslim edilecek olan Crown Residence cadde üzerinde olması, geniş m2'lerde dairelere sahip olması ve kusursuz residence hizmetleri nedeni ile müşteriler tarafından tercih ediliyor. Crown Residence'da örnek daireler de görücüye çıktı.

 

Crown Tower'da 54 bin lira

Crown Tower'ın hemen ön kısmında yer alan satış ofisi, ilgilenenlere hizmet vermeye başladı. Projede geniş m2'lerde, yüksek konfor ve kalite ile dizayn edilen örnek daireler de ziyarete açıldı.

Crown Tower'da 2012 Mart'a kadar yaşam başlıyor. Crown Tower evlerinde sınırlı sayıda kalan stüdyo (46 m2), 1+1 (81 m2), 2+1 (143 m2) daireler bulunuyor. Crown Tower'dafiyatlar da 54 bin liradan başlıyor.

 

Babacan Yapı projeleri  iletişim bilgileri

 Web     : www.crownresidence.com

Tel          : 0 212 853 30 00

Web      : www.crowntowers.net

Tel          : 0 212 444 20 14

Web      : www.babacanyapi.com

Tel          : 0 212 876 18 08

  • Etiketler:

Yorum Yaz