maritbet girişmaritbet
Ayışığı Vadi Evleri'nde banka kredisiz! 90.700 TL'ye!

Ayışığı Vadi Evleri'nde banka kredisiz! 90.700 TL'ye!

banka kredisi olmadan yüzde 25 peşin, geri kalan tutarı ise 26 ay taksitli ödeme alternatifi de sunuyor

İnşaat sektöründe 27 yıldır faaliyet gösteren Demir İnşaat, Beylikdüzü'nde inşaatına başladığı ve Mayıs 2013'te tamamlamayı planladığı Ayışığı Vadi Evleri projesinde yüzde 25 peşin, yüzde 75 banka kredisi ile ödeme seçeneğinin yanı sıra, banka kredisi olmadan yüzde 25 peşin, geri kalan tutarı ise 26 ay taksitli ödeme alternatifi de sunuyor.

90 bin 700 TL'den başlayan fiyatlarla satışa sunulan Ayışığı Vadi Evleri, E-5 yakınında, 15 bin metrekarelik bir alanda konumlanan 11 katlı 6 bloktan oluşuyor. 489 daireye sahip projede 1+1'den 4+1'e kadar değişen dairelerin büyüklüğü 66-274 metrekare arasında yer alıyor. Yüzde 70'i yeşil alandan oluşan projede kapalı-açık yüzme havuzları, oyun parkurları, hamam, sauna, fitness salonu, basketbol, voleybol, futbol sahaları, tenis kortu, squash salonu, market, kafeterya, alakart restoran ve sinema salonu gibi sosyal alanlar bulunacak.

Projede ayrıca kreş, çocuk kulübü, terzi, market, kuru temizleme, oto kuaför, daire servisi gibi hayatı kolaylaştıracak hizmetler de sunulacak. Dairelerde kullanılan termostatik vanalarla enerji giderinde minimum tasarruf sağlamasıyla dikkat çeken projede tüm dairelerin mutfaklarında yer alan elektronik eşyalar A+ enerji sınıfına sahip olacak. Kapalı devre kamera sistemi, digital intercom sistemi ile daireler arası görüşme, 24 saat sıcak su, TV yayınının tüm odalara dağıtılmasını sağlayan headend TV gibi sistemlerle konfor sunan projede daireler arasında herhangi bir ücret ödemeden telefon görüşmesi yapılmasını sağlayan özel bir sistem de mevcut.

Ukrayna'da proje geliştiriyoruz

DEMİR İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Hamit Demir, Beylikdüzü'nde hayata geçirdikleri Günışığı ve Narçiçeği ve Ayışığı Halting Place projelerinin ardından, artan müşteri talepleri doğrultusunda yeni projeler için planlama çalışmalarının sürdüğünü açıkladı. Yurtdışındaki yatırım çalışmalarına devam ettiklerini belirten Demir, "Bu doğrultuda, Ukrayna'nın Vinnysta şehrinde, 26 bin metrekarelik alan üzerinde, 60 bin metrekarelik inşaat alanı olan, otel, alışveriş merkezi, plaza ve konuttan oluşan bir proje hazırlıyoruz" dedi.

 

Ayışığı Vadi Evleri iletişim bilgileri

Web: http://www.ayisigivadievleri.com/

E-mail: [email protected]
Demir İnşaat http://www.demirinsaat.com.tr/

Tel: 0 212 853 70 70 - 71 
Tel: 0 212 853 32 05

  • Etiketler:

Yorum Yaz